Weten Nederland en Engeland groepswinaar te worden?

Foto: Weten Nederland en Engeland groepswinaar te worden?

De laatste speelronde van het WK in Qatar komt eraan. Tijdens deze speelronde worden de wedstrijden in elke groep op hetzelfde tijdstip gespeeld. Weet Nederland groepswinnaar te worden, en hoe ontvouwt de groep met Engeland, Iran, Wales en de Verenigde Staten zich? In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en odds die helpen bij het wedden op de wedstrijden Ecuador – Senegal, Nederland – Qatar, Iran – Verenigde Staten en Wales – Engeland.

Ecuador – Senegal

In groep A mag je Ecuador toch wel de verrassing noemen. Het land won eenvoudig van Qatar en speelde meer dan verdiend gelijk tegen Nederland. De Ecuadorianen hadden zelfs kunnen winnen tegen Oranje. Net als Nederland heeft het land momenteel vier punten. Bij een overwinning of gelijkspel is Ecuador zeker van de achtste finale op het WK.

Senegal valt iets tegen dit WK. Dat is ook wel te verklaren natuurlijk. Zonder sterspeler Sadio Mane mist het team een enorme aanvallende impuls waarmee Senegal het elk land lastig kon maken. De verdediging is nog altijd sterk, maar het land maakt zelf ook lastig doelpunten. Senegal moet winnen om zeker te zijn van de knock-outfase.

Wedtip Ecuador – Senegal

Ecuador speelt het hele WK al energiek en fysiek sterk voetbal. Met Enner Valencia loopt er ook een aanvaller rond die in topvorm is. Senegal heeft een gesloten verdediging, maar Ecuador lijkt toch echt de betere papieren te hebben voor deze wedstrijd. De tip: wedden op ‘Ecuador wint’. Deze weddenschap heeft een odd van 2.45 bij Unibet.

Ecuador wint

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Nederland – Qatar

Het Nederlands elftal speelde geen sterke wedstrijd tegen Ecuador en mocht eigenlijk van geluk spreken dat het niet verloor. Met vier punten heeft Oranje een uitstekende uitgangspositie. En met Qatar moet de minste tegenstander, op papier, nog komen. Bij een nederlaag kan Nederland nog wel derde worden in de groep, er moet dus worden gewonnen. Als Ecuador ook wint zal het doelsaldo bepalen wie er groepshoofd wordt.

Qatar is het eerste land dat al is uitgeschakeld op dit WK. Voor de organisator van het toernooi is dat natuurlijk pijnlijk. Tegen Nederland moet de ploeg ook nog oppassen dat het niet verliest met een monsterscore. Ondanks de maanden aan voorbereiding is het bondscoach Félix Sánchez Bas niet gelukt om van zijn ploeg een machine te maken. De spelers lijken door alle oefenwedstrijden de strijd van een echte wedstrijd te zijn vergeten.

Onze voorspelling

Het Nederlands elftal heeft aardig wat kritiek gekregen. Qatar lijkt de perfecte tegenstander om de criticasters de mond te snoeren. Er moet dan makkelijk van Qatar worden gewonnen met veel goals. Onze voorspelling: wedden op ‘Nederland wint met handicap -2′. Deze weddenschap heeft een odd van 2.30 op bet365.

Nederland wint met handicap -2

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Iran – Verenigde Staten

In groep B is alles nog mogelijk. Iran, Amerika, Engeland en Wales kunnen allemaal nog door naar de knock-outfase. Eigenlijk komt alles aan op deze laatste wedstrijd voor Iran. Er werd met 6-2 van Engeland verloren en het WK leek over te zijn voor Iran. Er werd echter terecht met 0-2 van Wales gewonnen waardoor het land nu tweede staat met drie punten. Bij een overwinning en een gelijkspel is Iran zeker van de knock-outfase.

De Verenigde Staten hebben twee punten gepakt door gelijk te spelen tegen Wales en Engeland. Toch heeft het land dus nog een kans op de achtste finale op het WK. De enige manier voor de Verenigde Staten om dit te bereiken is om van Iran te winnen. Dan zou het land vijf punten hebben en daarmee zijn ze zeker van de volgende ronde.

Voorspelling Iran – Verenigde Staten

De Verenigde Staten is volgens de bookmakers de favoriet voor dit duel. Het Iraanse elftal maakte echter indruk door van Wales te winnen, terwijl Amerika nog weinig indruk maakte dit toernooi. Daarom de voorspelling ‘Iran wint’. Deze weddenschap heeft een odd van 3.75 bij bet365.

Iran wint

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Wales – Engeland

Wales speelde gelijk tegen Amerika en verloor dus met 0-2 van Iran. Keeper Wayne Hennessey pakte rood in deze wedstrijd en hij mag dus niet spelen tegen Engeland. Voor Wales is er eigenlijk maar één manier om de achtste finale nog te halen. Er moet dan worden gewonnen van Engeland en bij Iran – Verenigde Staten moet de wedstrijd in een gelijkspel eindigen.

Engeland begon met een monsterzege van 6-2 op Iran dit WK. Tegen Amerika lukte het niet bij de Engelsen. In de verdediging maken Harry Maguire en John Stones indruk, maar uit open spel komt er te weinig van het Engelse team. De Three Lions staan er onder bondscoach Gareth Southgate om bekend dat de standaardsituaties de gevaarlijkste momenten van de wedstrijd zijn. Doordat een nationale ploeg weinig trainingstijd heeft lijkt Engeland daar veel tijd in te stoppen en dat resulteert al jaren in doelpunten.

Wedtip Wales – Engeland

In 1984 wist Wales voor het laatst van Engeland te winnen. De Engelsen winnen eigenlijk altijd in een wedstrijd tegen Wales. Ook deze keer is Engeland natuurlijk de favoriet. Wales heeft dit WK eigenlijk bar weinig laten zien. Daarom de tip: wedden op ‘Engeland wint’. Deze weddenschap heeft een odd van 1.45 bij Unibet.

Engeland wint

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie