“Wat als ik dan verkocht zou zijn? Noor Omrani gaat met mij mee”

Foto: “Wat als ik dan verkocht zou zijn? Noor Omrani gaat met mij mee”

Marcus Pedersen is naast voetballer van Feyenoord ook de vriend van Noor Omrani, hockeyster van het nationale vrouwenelftal van Nederland. Zij helpt haar Noorse vriend enorm bij het settelen in Nederland.

Omrani stelde Nederland aan Pedersen voor. “Niet alleen Brabant, maar ook een sport als hockey. Ik ging bij Noor kijken en zag 22 speelsters op een veld met de afmetingen van een voetbalveld. Maar de regels… ik snapte er niets van. Dan kreeg een ploeg opeens weer een strafbal, maar waarom was mij een raadsel. Er werd overal voor gefloten. Nu begrijp ik het. En vind ik het echt leuk”, vertelt Pedersen in het Algemeen Dagblad.

De vleugelverdediger vindt het fijn dat zijn geliefde ook van de teamsporten is. “Noor begrijpt dat ik na een zware training niet supergemotiveerd ben om samen te gaan shoppen. Ze snapt het belang van veel rusten en gezond eten. We praten samen over doelen. Ja, zij wil de Olympische Spelen meemaken als hockeyster.”

Transfer

“Wat als ik dan verkocht zou zijn naar een ander land? Ze gaat met mij mee, denk ik. Nee, dat weet ik zelfs. Maar we moeten niet vooruit kijken. Er kan veel gebeuren, waarom zou je je nu al druk maken om dingen die misschien niet gebeuren?”

In 2021 werd Omrani nog verkozen tot de WAG Van het Jaar, door FHM. Overigens won de geliefde van ploeggenoot Justin Bijlow destijds de ‘prijs’ voor Voetbalvrouw van het Jaar.

Wint Feyenoord de Europa League?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Pedersen is een toprechtsback voor Feyenoord

  • Eens
  • Oneens
219+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie