Walker lacht om spervuur aan vragen over Mbappé

Foto: Walker lacht om spervuur aan vragen over Mbappé

Waar Virgil van Dijk woensdag op de persconferentie continu werd bestookt met vragen of Lionel Messi, daar werd Engeland-verdediger Kyle Walker op de persconferentie van Engeland overstelpt met vragen of het andere fenomeen van Paris Saint-Germain. De vleugelverdediger kon er op een gegeven moment zelfs om lachen over de hoeveelheid vragen die hij kreeg over Kylian Mbappé.

“We spelen geen tennis, voetbal is geen individuele sport. Frankrijk is meer dan Mbappé alleen”, reageerde Walker op de vele vragen over de Franse superspits. Volgens de rechtsback herbergen de Fransen nog meer kwalitatief goede spelers. “Ze hebben ook nog Ousmane Dembélé, Antoine Griezmann en Olivier Giroud. Dat zijn stuk voor stuk geweldige voetballers.”

Mbappé tegen Walker

Mbappé kwam Walker al enige malen tegen in Champions League-confrontaties tegen Manchester City en stelde al eens dat hij de ‘wingback’ een lastige tegenstander vindt. Een mooi compliment vindt Walker. “Het is leuk om dat te horen. Op een WK wil je het opnemen tegen de grootste spelers. We hebben respect voor Mbappé en Frankrijk, maar ook weer niet te veel. Wij hebben zelf een hele goede ploeg.”

Walker gaat uit van een goed resultaat tegen de Fransen en ziet kansen voor Engeland op een wereldtitel. “We scoren vrij makkelijk en krijgen niet zo veel doelpunten tegen. Het vertrouwen is groot.”

Wie verwacht jij in de halve finale?

  • Engeland
  • Frankrijk
71+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie