Vrouw wil scheiden van Hakimi, PSG kiest partij in verkrachtingszaak

Foto: Vrouw wil scheiden van Hakimi, PSG kiest partij in verkrachtingszaak

Het nieuws dat Achraf Hakimi wordt beschuldigd van verkrachting is in Frankrijk als een bom ingeslagen. Het meest nog logischerwijs bij zijn vrouw Hiba Abouk: zij wil nu scheiden van de rechtsback van Paris Saint-Germain.

Diverse Spaanse media schrijven dat Hakimi (24) en Abouk (36) al langere tijd niet meer gelukkig zijn, de verkrachtingszaak is de druppel geworden, ook al hebben ze samen twee kinderen. De laatste foto van Hakimi en Abouk samen dateerde al van oktober 2022. Volgens ESPN heeft PSG samen met coach Christophe Galtier besloten om Hakimi voorlopig ‘gewoon’ op te stellen, zolang Hakimi niet schuldig is bevonden en veroordeeld.

Verkrachtingszaak

Le Parisien meldt dat de verkrachtingszaak serieus genomen dient te worden, ondanks het feit dat het vermeende slachtoffer (een 23-jarige vrouw) aanvankelijk helemaal geen aanklacht in wilde dienen tegen Hakimi. De jongedame in kwestie was vooral van zins om haar beklag te doen op het politiebureau, zo gaat het verhaal. Desondanks hebben de autoriteiten naar verluidt verschillende rechercheurs op de zaak gezet, die uit moeten pluizen wat er precies gebeurd is.

De bovengenoemde bron stelt dat Hakimi half januari in contact kwam met de vrouw via het sociale medium Instagram. Dit weekend zou hij een Uber besteld hebben om haar naar zijn woning in de Franse kustplaats Boulogne te vervoeren. Eenmaal ter plaatse ging het naar verluidt helemaal mis. De rechtsback van PSG zou zijn slachtoffer meermaals gezoend hebben en zou geprobeerd hebben om haar uit de kleren te krijgen. Tevens heeft hij naar verluidt betast met zijn handen, ondanks hevige protesten van de vrouw. Die duwde hem volgens eigen zeggen van haar weg en maakte zich daarna uit de voeten.

Denk jij dat Hakimi veroordeeld gaat worden?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
934+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie