EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Voorspelling Zwitserland – Italië: beslissing na strafschoppen

Foto: Voorspelling Zwitserland – Italië: beslissing na strafschoppen

Het kaf is van het koren gescheiden en nadat de eerste acht landen zijn afgevallen blijven er zestien over die dit EK nog kunnen gaan winnen. Het is nu echt erop of eronder, want één klein misstapje kan een enkeltje naar huis betekenen. De achtste finales worden afgetrapt door twee landen die in hun poule op de tweede plek zijn geëindigd. Hieronder lees je onze tips voor het EK-duel Zwitserland – Italië.

Olympiastadion

EURO Final Stage

29 juni 2024

18:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 29 juni 2024 17:58.

Alleen nieuwe klanten. 24 jaar of ouder. Wonend in Nederland. Maximum inzet: 1€.

Favorietenstatus nipt voor Italië

Italië is licht de favoriet als we de wedkantoren mogen geloven. En gezien we hier de nummers negentien en tien van de FIFA-ranking tegen elkaar zien is dat ook niet zo gek. Voeg daarbij de historie én de recente EK-winst van Italië aan toe en je krijgt een favorietenrol. Maar menig topland bijt zich stuk op de stugge Zwitsers, dus voor Italië zal dit geen gegarandeerde eenvoudige overwinning worden.

🇨🇭 vs 🇮🇹: nog weinig spektakel

Zwitserland en Italië staan bekend om hun sterke defensie en dat betekent ook automatisch dat de aanval van een minder niveau is. Het aantal goals per wedstrijd ligt voor Zwitserland dit EK op respectievelijk vier, twee en twee en voor Italië op drie, één en twee. Zodoende lijkt het voor de hand liggen dat dit ook niet een wedstrijd wordt die gaat ontaarden in een doelpuntenfestijn.

Minder dan 2,5 goals

Speler om op te letten en wedden: Dan Ndoye

Wanneer we kijken naar de spelersstatistieken tot nu toe dit EK, dan zien we dat Dan Ndoye van Zwitserland op een gedeelde derde plek staat qua doelpogingen, met negen schoten. Dit betekent dat hij gemiddeld drie keer per wedstrijd probeert te scoren. Dit leverde hem tot nu toe een doelpunt op tegen Duitsland. Maar ondanks de lage opbrengst van zijn schoten probeert hij het wel vaak genoeg.

Dan Ndoye schiet meer dan 1,5 keer op doel

Voorspelling Zwitserland – Italië

Gezien dit toernooi hoeven we niet per se een wedstrijd te verwachten met veel aanvallend spektakel. Zwitserland speelt vooral vanuit een sterke defensieve organisatie, terwijl Italië de knock-outfase met veel vallen en opstaan heeft bereikt. Tijdens het vorige EK eindigden de laatste twee wedstrijden van zowel Zwitserland als Italië in strafschoppen, dus wij tippen dat dit ook nu gebeurt.

Tip: Wil je meer informatie over deze wedstrijd tussen Zwitserland en Italië? Check dan onze diepgaande voorbeschouwing op dit duel.

BetMGM
3.00
Gelijkspel

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie