Voorspelling Uruguay – Colombia: goals aan beide kanten

Foto: Voorspelling Uruguay – Colombia: goals aan beide kanten

Wie o wie mag zich opmaken voor de finale van de Copa América: een land dat met een doelpuntrijke zege de halve finales haalde, of toch de tegenstander die een zinderende strafschoppenreeks achter de rug heeft? Beide teams snakken naar een finaleplek, maar slechts één van hen gaat het lukken. Hieronder lees je onze tips om te wedden op de wedstrijd Uruguay – Colombia.

Bank of America Stadium

Copa America

11 juli 2024

02:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 11 juli 2024 02:00.

Alleen nieuwe klanten. 24 jaar of ouder. Wonend in Nederland. Maximum inzet: 1€.

Geen grote favoriet

Het is voor de wedkantoren extreem lastig om een favoriet voor de overwinning aan te wijzen. De teams lijken aan elkaar gewaagd en dat zien we terug in de quoteringen, die voor beide teams nagenoeg gelijk zijn. Ook de odd voor een gelijkspel ligt hier dicht bij in de buurt. Op de FIFA-wereldranglijst ontlopen de teams elkaar eveneens weinig; Colombia op een gedeeld twaalfde plek en Uruguay één plekje lager op veertien.

🇺🇾 vs 🇨🇴: Colombia is op schot

Miguel Borja, Jefferson Lerma, Richard Ríos, James Rodríguez, Davinson Sánchez (allemaal één keer), Jhon Córdoba, Luis Díaz en Daniel Muñoz (allen tweemaal): al acht spelers wisten doel te treffen voor Colombia. Veel scorend vermogen dus en dat is ook terug te zien, bijvoorbeeld tijdens de 5-0-zege op Panama in de kwartfinales. Het is dan ook logisch om te verwachten dat er tegen Uruguay opnieuw veel geschoten gaat worden.

Colombia schiet meer dan 3,5 keer op doel

Speler om op te letten en wedden: Sergio Rochet

Michael Murillo van Panama was de enige speler die dit toernooi Sergio Rochet wist te passeren. Door dit doelpunt in de vijfde minuut van de blessuretijd hield de Uruguayaans sluitpost niet vier maar drie keer de nul. Na de 3-1-zege op Panama wisten Bolivia (5-0), de Verenigde Staten (0-1) en Brazilië (0-0) niet te scoren. Oud-AZ’er Rochet keerde ook nog een penalty in de serie tegen Brazilië.

Uruguay houdt de nul

Voorspelling Uruguay – Colombia

Het is de vraag of het defensief sterke Uruguay net zo solide voor de dag gaat komen nu sterkhouders Ronald Araújo en Nahitan Nández er niet bij zijn. Colombia oogt daardoor wellicht wat sterker. Hoe dan ook hebben beide landen tot nu toe laten zien genoeg aanvallende slagkracht te hebben om voor de goal wat te bereiken. Dit kan wel eens een doelpuntrijk duel worden.

Tip: Wil je meer informatie over deze wedstrijd tussen Uruguay en Colombia? Check dan onze diepgaande voorbeschouwing op dit duel.

BetMGM
1.95
Beide teams scoren

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie