Voorspelling Spanje – Frankrijk: we gaan verlengen in München

Foto: Voorspelling Spanje – Frankrijk: we gaan verlengen in München

Het wordt dinsdagavond smullen in München, als Spanje en Frankrijk gaan strijden om een plek in de EK-finale! De Spanjaarden zijn de grote smaakmakers van dit EK, maar de Fransen hebben hun zinnen gezet op hun vierde finale op een groot toernooi in amper acht jaar tijd. Lees snel verder voor onze wedtips en voorspelling in deze halve finale tussen Spanje en Frankrijk!

Uitkomst Odd
Spanje wint LiveScore Bet
2.60
Gelijkspel LiveScore Bet
2.65
Frankrijk wint LiveScore Bet
3.05
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 8 juli 2024 14:07.

Spanje is licht favoriet

Op basis van de 1×2-odds kunnen we stellen dat de bookmakers voorspellen dat Spanje zich ten koste van Frankrijk zal plaatsen voor de EK-finale. De favorietenrol voor La Roja is natuurlijk gebaseerd op hun sterke spel. Van alle halve finalisten is Spanje het enige land dat dit EK al zijn wedstrijden wist te winnen. Bovendien is de ploeg van bondscoach Luis de la Fuente lijstaanvoerder qua aantal goals, aantal doelpogingen en balveroveringen.

Toch mogen we een land als Frankrijk nooit onderschatten. Bij drie van de laatste vier grote toernooien wisten de Fransen de finale te bereiken, al maakten zij dit EK nog bepaald geen onuitwisbare indruk. Wat heet: Les Bleus wachten na 480 minuten voetbal zelfs nog op hun eerst doelpunt uit open spel. Met name Kylian Mbappé weet zijn stempel nog niet te drukken. Hij lijkt veel last te hebben van zijn gezichtsmasker, dat hij moet dragen nadat hij een gebroken neus opliep in de eerste EK-wedstrijd tegen Oostenrijk.

*24+. Alleen voor nieuwe leden. Stort minimaal €10 en zet minimaal €10 in op slots of op sport (m.u.z. van Virtual Sport) die binnen 7 dagen wordt afgehandeld na registratie. (min odds 1.50; winstdeel van E/W). Algemene voorwaarden van toepassing.

🇪🇸 Vs 🇫🇷: Gelijkspel bij rust

Spanje is waarschijnlijk meer bereid om het spel te maken dan Frankrijk, dat waarschijnlijk achterover zal leunen en zal loeren op de omschakeling. Met de geblesseerde Pedri en de geschorste Dani Carvajal en Robin Le Normand moeten de Spanjaarden echter diverse sterkhouders missen. Wij verwachten daarom dat Spanje met name in de openingsfase weinig risico’s in zijn spel zal leggen. De kans is daarom behoorlijk groot dat beide landen elkaar bij rust nog in evenwicht zullen houden.

Gelijkspel bij rust

Speler om op te letten en wedden: Fabián Ruiz

Natuurlijk zal Mbappé dinsdagavond weer de grootste blikvanger zijn in München. Mede vanwege zijn gezichtsmasker was de superspits dit EK echter pas eenmaal trefzeker. Zijn gebroken neus is nog niet volledig hersteld, dus ook tegen Spanje zal hij opnieuw met een masker moeten spelen.

Wij kiezen daarom liever voor een weddenschap op Fabián Ruiz. De Spaanse middenvelder is een belangrijke spil in het systeem van De la Fuente en was dit EK al goed voor twee goals. LiveScore Bet biedt een odd van maar liefst 15.00 aan voor een derde EK-doelpunt van Ruiz.

Fabián Ruiz scoort

Voorspelling Spanje Frankrijk

Spanje speelt dit EK het beste voetbal, maar treft in Frankrijk de absolute veelvraat op de Europese velden. Het land gaat in München namelijk op jacht naar maar liefst zijn vierde finaleplaats op een groot toernooi in amper acht jaar tijd.

De Fransen weten dus hoe je toernooivoetbal moet spelen. Bovendien lieten zij in hun kwartfinale tegen Portugal al zien dat zij bereid zijn om het aan te laten komen op strafschoppen als het nodig is. Ook Spanje wist in zijn kwartfinale tegen Duitsland pas in de verlenging het verschil te maken. Het is daarom goed mogelijk dat we ook in dit EK-duel een verlenging of misschien zelfs strafschoppen nodig hebben om tot de eerste EK-finalist te komen. Onze belangrijkste weddenschap is daarom een gelijkspel, tegen een odd van 2.65 bij LiveScore Bet.

Tip: Lees ook onze diepgaande voorbeschouwing op Spanje – Frankrijk voor nog meer informatie over deze halve finale op het EK!

LiveScore Bet
2.65

De feiten

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie