EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Voorspelling Portugal – Frankrijk: Frankrijk bereikt de halve finale

Foto: Voorspelling Portugal – Frankrijk: Frankrijk bereikt de halve finale

Vrijdagavond zijn alle ogen gericht op Hamburg, waar Portugal en Frankrijk gaan strijden om een plek in de halve finales van het EK. Beide landen stellen dit toernooi nog wat teleur, maar met Cristiano Ronaldo en Kylian Mbappé staan er in het Volksparkstadion wel twee absolute topspitsen tegenover elkaar. Ben je benieuwd naar onze wedtips en voorspelling in deze kwartfinale tussen Portugal en Frankrijk? Lees dan snel verder!

Volksparkstadion

EURO Final Stage

5 juli 2024

21:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 5 juli 2024 20:59.

Frankrijk is nipt favoriet

Kijkend naar de 1×2-odds hebben de bookmakers in deze kwartfinale een lichte voorkeur voor Frankrijk. Dat is wel begrijpelijk, want in drie van de laatste vier grote toernooien wisten de Fransen de finale te bereiken. Bovendien beschikken zij met Mbappé over misschien wel de beste speler ter wereld van dit moment.

Toch kreeg Frankrijk dit EK al behoorlijk wat kritiek te verwerken. De sterrenploeg van Didier Deschamps speelt namelijk oersaai voetbal en scoorde dit toernooi in vier duels pas drie keer: twee eigen goals en een strafschop van Mbappé. Er liggen dus zeker wel kansen voor Portugal, al maakt ook de formatie van Roberto Martinez dit EK bar weinig indruk. In de achtste finales tegen Slovenië wist de Europees kampioen van 2016 pas na strafschoppen het verschil te maken. Bovendien wacht Ronaldo nog steeds op zijn eerste goal van dit EK.

🇵🇹 Vs 🇫🇷: Gelijkspel bij rust

Frankrijk trekt zich van alle kritiek echter niets aan en blijft gewoon zijn eigen spel spelen. Portugal weet dat het de mindere ploeg is en zou met penaltykiller Diogo Costa in de gelederen het liefst meteen aan de strafschoppenreeks beginnen. Het ligt daarom voor de hand dat beide landen voorzichtig van start zullen gaan, met weinig kansen aan beide kanten. Wij zien daarom wel brood in een weddenschap op een gelijkspel bij rust.

Gelijkspel bij rust

Speler om op te letten en wedden: Kylian Mbappé

De bookmakers rekenen op een gesloten wedstrijd met weinig goals. Dat zie je ook terug in de spelersweddenschappen. Zelfs de odds voor een doelpunt van notoire goalgetters als Ronaldo of Mbappé liggen ruim boven de 3.00. Dat maak je maar zelden mee.

Beide supersterren hebben dit EK nog niet kunnen schitteren, maar toch pakken wij de weddenschap Mbappé scoort graag mee. Frankrijk wacht dit EK weliswaar nog steeds op zijn eerste goal uit open spel, maar de Franse nummer zeven is en blijft natuurlijk de gevaarlijkste man in het systeem van Deschamps. Daarnaast is hij de eerste keus bij een eventuele strafschop voor de Fransen.

Kylian Mbappé scoort

Voorspelling Portugal Frankrijk

Portugal tegen Frankrijk op het EK klinkt bij iedere voetballiefhebber als muziek in de oren. Wij denken echter dat je je verwachtingen beter maar wat kunt temperen. Portugal plaatste zich met de hakken over de sloot voor de kwartfinales, terwijl Frankrijk duidelijk niet naar het EK is gekomen om het publiek te vermaken. De focus van Les Bleus ligt voornamelijk op de organisatie, want in het systeem van Deschamps is weinig ruimte voor frivoliteit.

Wij voorspellen daarom een vrije saaie kwartfinale, waarin beide landen weinig risico’s zullen nemen. Zelfs een verlenging na een bloedeloze 0-0 zou zomaar kunnen. Toch denken wij dat Frankrijk zich uiteindelijk wel zal plaatsen voor de halve finale. Bij de Fransen lijkt het alsof zij wel beter kunnen, maar alleen een versnelling hoger schakelen als het ook echt noodzakelijk is. Bij Portugal hebben wij dat gevoel een stuk minder: de Zuid-Europeanen kunnen simpelweg niet beter. Frankrijk plaatst zich voor de halve finale is daarom onze belangrijkste weddenschap. Je kunt deze weddenschap afsluiten bij BetMGM, voor een odd van 1.70.

Tip: Lees ook onze uitgebreide voorbeschouwing op Portugal – Frankrijk voor extra informatie in aanloop naar deze EK-kwartfinale!

BetMGM
1.70
Frankrijk plaatst zich voor de halve finale

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie