Voorspelling Nederland – Turkije: een mogelijk doelpuntenfestijn

Foto: Voorspelling Nederland – Turkije: een mogelijk doelpuntenfestijn

Voor veel landgenoten is het een kwestie van kiezen tussen twee liefdes. Nederland tegen Turkije betekent een beladen affiche, een die garant lijkt te staan voor een hoop spektakel. Maar welke van deze twee landen zien we terug bij de laatste vier en maakt een reële kans om dit EK te gaan winnen? Hieronder lees je onze tips om te wedden op de wedstrijd Nederland – Turkije.

Olympiastadion

EURO Final Stage

6 juli 2024

21:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 6 juli 2024 20:55.

Alleen nieuwe klanten. 24 jaar of ouder. Wonend in Nederland. Maximum inzet: 1€.

Nederland heeft favorietenstatus

Voor deze kwartfinale wijzen de bookmakers in de richting van Nederland als favoriet voor deze ontmoeting. De individuele kwaliteiten lijken ook wat sterker te zijn, vooral als je naar de verdediging van beide landen kijkt. Maar ook de goede prestatie in de achtste finale tegen Roemenië zal door de wedkantoren worden meegenomen in hun afweging.

🇳🇱 vs 🇹🇷: Nederland scoort makkelijk

Zeven goals wist Nederland tot nu toe te maken. Alleen Duitsland (tien) en Spanje (negen) deden dit tot nu toe beter dan de ploeg van bondscoach Ronald Koeman. En dat is extra knap aangezien deze zeven doelpunten zijn gemaakt over de duur van drie wedstrijden. Tegen Frankrijk bleef de 0-0 op het scorebord staan doordat de VAR een goal van Xavi Simons annuleerde. In de andere duels werd respectievelijk twee, twee en drie keer gescoord.

Nederland scoort meer dan 1,5 goals

Speler om op te letten en wedden: Cody Gakpo

Tegen Roemenië tipten wij Cody Gakpo al als doelpuntenmaker en dat is voor dit optreden niet anders. De aanvaller van Liverpool scoorde in alle drie de groepswedstrijden op het WK 2022 en wist nu ook in alle duels waarin Oranje scoorde exact één keer doel te treffen. Gakpo groeit in dit tempo uit tot de ultieme toernooivoetballer van Nederland.

Cody Gakpo scoort

Voorspelling Nederland – Turkije

Hier staan twee ploegen tegenover elkaar die een hoop doelpuntrijke wedstrijden achter de rug hebben. In de vier duels van Oranje vielen gemiddeld 2,75 doelpunten (inclusief die ene 0-0) en voor Turkije ligt het op gemiddeld 3,25. Zodoende lijkt het geen vreemde gok om ook nu uit te gaan van een mooi aantal treffers.

Tip: Wil je meer informatie over deze wedstrijd tussen Nederland en Turkije? Check dan onze diepgaande voorbeschouwing op dit duel.

BetMGM
1.73
Meer dan 2,5 goals

Alle bookmaker promoties voor Nederland – Turkije

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie