Voorspelling Italië – Albanië: verwacht geen doelpuntenfestijn

Foto: Voorspelling Italië – Albanië: verwacht geen doelpuntenfestijn

Italië tegenover Albanië: dat klinkt als Goliath die het mag opnemen tegen David. Maar de vraag is of dit verschil wel echt zo groot is. De Italianen lijken minder sterk dan voorheen, terwijl Albanië vooral wil aantonen dat het niet de zwakke broeder is die mensen verwachten. Waarop kun je het beste wedden bij dit duel?

Alleen nieuwe klanten. 24 jaar of ouder. Wonend in Nederland. Maximum inzet: 1€.

De titelfavoriet wint volgens bij de bookmakers

Al zien de wedkantoren wel dat Albanië vrijwel geen kans maakt. De quote voor dat land is enorm hoog, terwijl die van de Italianen een stuk lager ligt. Dat is niet zo vreemd aangezien bij deze wedstrijd de nummer 9 van de wereldranglijst het opneemt tegen tegen de nummer 66. De een is de op-een-na beste ploeg ooit op het EK, de ander doet voor de tweede maal mee. Albanië is de absolute underdog.

🇮🇹 vs 🇦🇱: domineert Italië de hele wedstrijd?

Het ontbreekt Italië aan een absolute topspits. Dat zie je ook aan het feit dat veel doelpunten door verschillende spelers worden gemaakt. Voor het maken van de laatste elf doelpunten waren negen diverse Italianen verantwoordelijk. Ook zonder een topscorer lukt het de Italianen wel vaak om de hele wedstrijd goed voor de dag te komen. Zo werden drie van de laatste vijf duels gewonnen terwijl de ploeg bij rust al op voorsprong stond.

Italië leidt bij rust en wint de wedstrijd

Speler om op te letten en wedden: Gianluigi Donnarumma

Veel Italianen waren al bang wat er moest gebeuren met de erfenis van Gianluigi Buffon. Wat als de keeper met pensioen zou gaan? Nou, dan staat er blijkbaar wel iemand nieuws op met dezelfde voornaam. Donnarumma overtuigde als talent op goal bij AC Milan en doet hetzelfde nu hij bij Paris Saint-Germain onder de lat staat. In twee van zijn laatste drie interlands hield hij de nul.

Italië krijgt geen tegendoelpunt

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Voorspelling Italië – Albanië

Italië staat er van oudsher om bekend om defensief sterk te staan en vanuit daar een tactiek samen te stellen. Albanië heeft met een hele solide verdediging dit toernooi weten te halen en zal die vorm willen doortrekken. Dit zijn geen ploegen die vol op de aanval spelen. Zodoende zou het een goede voorspelling kunnen zijn om in te zetten op weinig doelpunten, zoals de weddenschap ‘minder dan 2,5 goals’.

Tip: Wil je meer informatie over deze wedstrijd tussen Italië en Albanië? Check dan onze diepgaande voorbeschouwing op dit duel.

Unibet
1.81
Minder dan 2,5 goals

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie