Voorspelling eindfase Groep E: België pakt ticket voor achtste finales

Foto: Voorspelling eindfase Groep E: België pakt ticket voor achtste finales

Drie punten voor Roemenië, drie punten voor België, drie punten voor Slowakije en drie punten voor Oekraïne: Groep E kan nog alle kanten op. De laatste wedstrijden in deze groep worden gespeeld op woensdagavond om 18.00 uur. Gaan de Belgen de achtste finales halen en zo ja, welk land gaat als nummer twee ook gegarandeerd door?

MHPArena

EURO Grp. E

26 juni 2024

18:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 26 juni 2024 17:59.

België favoriet om te winnen

Als we de wedkantoren mogen geloven, dan is België de favoriet om Oekraïne te verslaan. Dat is ook niet zo vreemd, want de Belgen zijn niet alleen de nummer drie van de FIFA-wereldranglijst, maar waren ook groepshoofd na de loting. Na de initiële nederlaag tegen Slowakije, rechtten de Belgen hun rug om wel van Roemenië te winnen.

🇺🇦 vs 🇧🇪: aanvallend sterke Belgen

Met Romelu Lukaku als afmaker en Kevin De Bruyne als spelmaker achter hem heeft België in de as veel aanvallende kwaliteiten en daarbij komen nog andere sterke aanvallers. Samen zouden zij tot veel doelkansen moeten komen en dan is het van belang om deze ook nog eens goed te mikken. Als dit lukt, kan België wel eens makkelijk tot scoren komen.

België schiet meer dan 5,5 keer op doel

Voorspelling Oekraïne – België

Het was een enorme knauw voor de Belgen dat het nietige Slowakije te sterk was in de eerste wedstrijd. Maar met inmiddels een zege op zak hebben de Belgen plaatsing voor de volgende ronde in eigen hand. Oekraïne verslaan moet kwalitatief te doen zijn. We tippen dan ook een Belgische zege, met een odd van 1.70 bij BetMGM.

Tip: Check ook onze uitgebreide voorbeschouwing op de eindfase van Groep E.

BetMGM
1.70
België wint

Deutsche Bank Park

EURO Grp. E

26 juni 2024

18:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 26 juni 2024 17:59.

Geen duidelijke favoriet

Deze twee landen wonnen hun eerste wedstrijd en moesten daarna de overwinning aan de tegenstander laten. Van tevoren hadden ze misschien allebei niet direct verwacht een grootse prestatie neer te zetten. De bookmakers tippen een gelijkspel tijdens deze wedstrijd. In het geval van een puntendeling zal Roemenië op doelsaldo boven Slowakije eindigen.

Speler om op te letten en wedden: Ivan Schranz

Niclas Füllkrug, Jamal Musiala en Georges Mikautadze scoorden al twee keer en Ivan Schranz wist dit ook te presteren. De aanvaller van Slavia Praag begon in beide wedstrijden van Slowakije in de basis aan de buitenkant en wist zowel tegen België als tegen Oekraïne te scoren. In dat eerste geval was het goed voor een 0-1-zege, maar zijn tweede doelpunt was niets meer dan een opsteker: 1-2 verlies.

Ivan Schranz scoort

Voorspelling Slowakije – Roemenië

Door deze unieke uitgangspositie weten beide ploegen waar ze aan toe zijn: een overwinning betekent een ticket voor de volgende ronde, al is het nog niet duidelijk of dat als nummer één of twee is. Bij een gelijkspel of nederlaag ben je volledig afhankelijk van het andere veld. Beide landen zullen hier voor een doelpunt gaan, wat nog wel eens wat goals kan opleveren.

Tip: Check ook onze uitgebreide voorbeschouwing op de eindfase van Groep E.

BetMGM
3.05
Meer dan 2,5 doelpunten

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie