Voorspelling eindfase Groep B: Spaanse winst en gelijkspel bij Kroatie – Italië

Foto: Voorspelling eindfase Groep B: Spaanse winst en gelijkspel bij Kroatie – Italië

Het einde van Groep B is in zicht tijdens dit EK. Op maandagavond om 21.00 uur worden de laatste twee wedstrijden tegelijkertijd gespeeld. Spanje is al zeker van groepswinst, terwijl de andere drie landen nog strijden om de tweede plek.

Merkur Spiel-Arena

EURO Grp. B

24 juni 2024

21:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 24 juni 2024 20:58.

Spanje favoriet tegen Albanië

Spanje is volgens de bookmakers de favoriet tegen Albanië. Dit is niet verrassend, gezien de kwaliteit van de Spaanse spelers en de sterke teamprestatie tijdens dit toernooi. Hoewel Spanje al zeker is van de eerste plek en waarschijnlijk enkele spelers rust zal geven, blijft het land de favoriet. Albanië kan profiteren van deze situatie, maar het blijft een zware opgave.

🇦🇱 Vs 🇪🇸: Doelpuntenregen Spanje

Spanje heeft tijdens dit toernooi veel kansen gecreëerd en scoorde drie keer tegen Kroatië. Tegen Italië maakten de spelers slechts één doelpunt, dankzij het uitstekende keeperswerk van Gianluigi Donnarumma. Spanje scoort gemakkelijk dit toernooi en tegen Albanië lijkt dat niet anders te worden.

Meer dan 2,5 doelpunten door Spanje

Voorspelling Albanië – Spanje

Ondanks de zekere plaats in de volgende ronde willen de Spaanse spelers gewoon winnen. Albanië heeft tijdens dit EK verrast, maar Spanje lijkt simpelweg een maatje te groot. Een Spaanse overwinning heeft een odd van 1.46 bij BetMGM.

Tip: Check ook onze uitgebreide voorbeschouwing op de eindfase van Groep B

BetMGM
1.46
Spanje wint

Red Bull Arena Leipzig

EURO Grp. B

24 juni 2024

21:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 24 juni 2024 20:56.

Italië favoriet tegen Kroatië

Italië heeft nog niet echt indruk gemaakt, maar wordt door de bookmakers wel als favoriet gezien tegen Kroatië. Dit is logisch gezien de eerdere wedstrijden. Kroatië viel tegen, terwijl Italië in ieder geval van Albanië wist te winnen en het tegen Spanje beter deed dan Kroatië.

Speler om op te letten en wedden: Gianluca Scamacca

Italië mist een echte topspits, maar Gianluca Scamacca lijkt net op tijd in vorm te zijn gekomen. Na een periode in de Eredivisie zonder veel indruk te maken, heeft hij in de Premier League en bij Atalanta Bergamo zijn vorm hervonden en een basisplaats in het Italiaanse team veroverd.

Gianluca Scammaca scoort

Voorspelling Kroatië – Italië

Italië mag vooral niet verliezen, terwijl Kroatië moet winnen. Met dat in het achterhoofd is een gelijkspel een reëel resultaat. Kroatië zal aanvallen en proberen te scoren, wat Italië de kans geeft om te profiteren van de ruimtes in de Kroatische verdediging. BetMGM biedt een odd van 3.30 voor een gelijkspel tussen Kroatië en Italië.

Tip: Check ook onze uitgebreide voorbeschouwing op de eindfase van Groep B.

BetMGM
3.30
Gelijkspel

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie