EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Voorspelling Argentinië – Canada: Argentijnse overwinning

Foto: Voorspelling Argentinië – Canada: Argentijnse overwinning

In de nacht van dinsdag op woensdag staan Argentinië en Canada tegenover elkaar in de halve finale van de Copa América. De twee teams hebben elkaar eerder in dit toernooi al ontmoet, waarbij Argentinië als winnaar uit de bus kwam. Welk land zal zich nu plaatsen voor de finale?

MetLife Stadium, New Jersey

Copa America

10 juli 2024

02:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 10 juli 2024 02:23.

Bookmakers zien Argentinië als favoriet

Volgens de 1×2-odds voorspellen de bookmakers een overwinning voor Argentinië, wat geen verrassing is. Tijdens de eerdere ontmoeting in dit toernooi was Argentinië al de sterkere ploeg. Bovendien heeft Canada nog nooit een resultaat behaald tegen Argentinië; elke wedstrijd werd verloren, zelfs een gelijkspel zat er nooit in. Beide landen hadden een strafschoppenserie nodig om de kwartfinale te overleven, maar Argentinië lijkt toch de betere van de twee te zijn.

🇦🇷 Vs 🇨🇦: Beide teams scoren niet

De verdediging van Argentinië staat als een huis. In de groepsfase kreeg het team geen enkel doelpunt tegen, als enige deelnemer in dit toernooi. Tegen Ecuador kregen de Argentijnen wel een tegendoelpunt, maar dat is het enige doelpunt dat het land tot nu toe heeft geïncasseerd. Het team vertrouwt terecht op de defensieve kracht en zal tegen Canada opnieuw proberen de nul te houden.

Beide landen scoren: Nee

Speler om op te letten en wedden: Lautaro Martínez

Lautaro Martínez is de topscorer van dit toernooi. In de groepsfase wist hij vier keer te scoren voor Argentinië. Vier van de vijf Argentijnse doelpunten kwamen van zijn voet. De aanvaller van Internazionale heeft een uitstekend seizoen achter de rug en zet zijn vorm door in dit toernooi.

Lautaro Martínez scoort

Voorspelling Argentinië – Canada

Argentinië moet dit duel winnen om zich voor de tweede keer op rij te plaatsen voor de finale. De titelverdediger heeft al laten zien dat Canada te verslaan is. De aanvals- en verdedigingskracht van Argentinië geeft hen een duidelijk voordeel. Daarom is de voorspelling ‘Argentinië wint met Handicap -1’. BetMGM biedt hiervoor een odd van 2.08.

BetMGM
2.08
Argentinië wint met Handicap -1

Tip: Lees ook onze diepgaande voorbeschouwing op Argentinië – Canada voor extra informatie in aanloop naar dit Copa América-duel.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie