EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Volgende PSV-versterking dient zich aan’

Foto: ‘Volgende PSV-versterking dient zich aan’

Couhaib Driouech maakt de overstap van Excelsior naar PSV. Het is niet de enige versterking de komende tijd, want volgens Voetbal International kan Ryan Flamingo zich eveneens opmaken voor een transfer.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Voorbereiding PSV mogelijk met Flamingo

Waar het Nederlands elftal zaterdagavond in de kwartfinale van het Europees kampioenschap tegen Turkije speelt, is PSV intussen begonnen aan de eerste trainingsweek in aanloop naar het nieuwe seizoen. Hoofdtrainer Peter Bosz kan beschikken over een flink deel van de selectie, maar hoopt op nog wat versterkingen.

Met Couhaib Driouech was de club al een tijdlang bezig en die deal gaat er komen. Excelsior en PSV bereikten elkaar met een transfersom van 3,5 miljoen euro én een doorverkooppercentage. Daarmee is de gewenste versterking van PSV binnen. Het blijft daar echter niet bij.

Flamingo staat volgens het medium namelijk met één been in Eindhoven. Het onderhandelt alweer een tijdlang met FC Utrecht om overeenstemming te bereiken, maar lang konden de clubs het niet eens worden over de transfersom. Beide partijen lijken intussen te naderen.

Afscheid Ramalho in Eindhoven

Het geeft voldoende reden om te verwachten dat FC Utrecht en PSV eruit gaan komen, zodat Flamingo snel naar Eindhoven kan afreizen. Hij moet daar de opvolger worden van André Ramalho. Zijn contract liep deze zomer af en, hoewel PSV deze graag met een jaar en een lager salaris wil verlengen, lijkt de defensieve kracht daar niet op in te willen gaan.

Gaat Flamingo bij PSV slagen?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik denk het niet
808+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie