Vitesse doet sterkhouder ‘bijzonder goede’ aanbieding

Foto: Vitesse doet sterkhouder ‘bijzonder goede’ aanbieding

Vitesse wil langer door met Matus Bero. De Slowaakse middenvelder ziet onder de juiste voorwaarden een langer verblijf in Arnhem ook wel zitten. 

Wil je de slag van je leven slaan? Bij bet365 krijg je op de eindzege van Vitesse in de Conference League liefst 34 keer je inleg!

Aan het eind van dit seizoen loopt het contract van Bero af, waardoor hij in een gunstige positie zit. Vitesse wil dolgraag met hem verder, terwijl de hoofdpersoon er ook voor kan kiezen om komende zomer transfervrij een nieuwe club uit te kiezen.

In De Gelderlander bevestigt het management van de international dat de Arnhemmers een ‘bijzonder goede’ aanbieding hebben neergelegd. Bero heeft de intentie om in het GelreDome te blijven, waardoor een overeenkomst een kwestie van tijd lijkt.

Sportieve aspect

“Voor Matus telt voor de toekomst niet alleen de financiële kant, maar zeker ook het sportieve aspect”, zegt oud-voetballer Simon Cziommer, momenteel de zaakwaarnemer van de Slowaak. “Er moet een plan voor het vervolg van zijn carrière liggen. Vitesse valt in aanbieding en plan niets te verwijten.”

De 26-jarige Bero wordt geroemd vanwege zijn dynamische spel op het middenveld. Hij heeft zich dit seizoen vooral laten gelden in de Europese wedstrijden, waardoor er internationaal gezien ook de nodige interesse is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Wordt Bero onderschat?

  • Ja, vindt hem echt een goede middenvelder
  • Nee hoor
52+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie