Vertrek Van de Beek aanstaande: “Zou het niet wat voor Feyenoord zijn?”

Foto: Vertrek Van de Beek aanstaande: “Zou het niet wat voor Feyenoord zijn?”

Donny van de Beek lijkt aan zijn laatste maand bezig te zijn bij Manchester United. De middenvelder komt nauwelijks aan spelen toe in Engeland en aast op een vertrek. Leo Driessen komt bij ESPN met wel een heel opvallende club op de proppen.

De commentator van de sportzender zou het niet vreemd vinden wanneer Feyenoord probeert om de Oranje-international naar de Kuip te halen. “Misschien hoef je niet zo veel te betalen als je hem een half jaar huurt. Zou het niet wat voor Feyenoord zijn?”, zo vraagt Driessen zichzelf openlijk af.

Het is echter de vraag of de aanvallende middenvelder een vertrek naar Rotterdam zelf wel ziet zitten. Van de Beek doorliep de gehele jeugdopleiding van Ajax en is vrijwel vervlochten met de Amsterdamse speelstijl. Met het wereldkampioenschap van aankomend jaar in het vooruitzicht valt het echter niet uit te sluiten dat de speler op dit mogelijke voorstel ingaat.

IJzersterk Feyenoord

Feyenoord doet het dit seizoen vooralsnog uitstekend. Hoofdtrainer Arne Slot bracht swingend voetbal in het Rotterdamse spel en het binnenhalen van Guus Til bleek een schot in de roos te zijn. Til moet aan het einde van het seizoen echter weer terug naar Rusland, aangezien hij nog altijd bij Spartak Moskou onder contract staat.

Pakt Feyenoord de drie punten tegen Heracles Almelo? Grijp 1.33 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Is Van de Beek een goede optie voor Feyenoord?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
633+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie