Vermoedelijke opstelling Feyenoord tegen Fortuna Sittard: ‘Aanvallende kopzorgen voor Slot’

Foto: Vermoedelijke opstelling Feyenoord tegen Fortuna Sittard: ‘Aanvallende kopzorgen voor Slot’

Feyenoord-trainer Arne Slot kent de nodige personele problemen in aanloop naar het competitieduel tegen Fortuna Sittard. Met name op het middenveld en in de aanval moet Slot keuzes maken, gezien een aantal vaste waarden ontbreken door blessures.

De oefenmeester zag eerder deze week Quinten Timber geblesseerd uitvallen op de training met een knieblessure, waarbij Feyenoord meldde dat de middenvelder ‘geruime tijd’ uit de roulatie zal zijn. Gezien Sebastian Szymański ook nog aan de kant staat met een blessure moet Slot opnieuw kijken naar de nummer tien-positie. Volgens het Algemeen Dagblad zal deze net als tegen AZ weer bekleed gaan worden door Javairô Dilrosun.

Twijfelgeval

Dat houdt in dat de aanvaller niet als rechtsbuiten opgesteld zal worden, waar Slot met Alireza Jahanbakhsh een twijfelgeval heeft. De krant denkt dan ook niet dat de Iraniër zal gaan starten tegen Fortuna, waardoor Igor Paixão zijn rentree maakt in de basis. Op de linksbuitenpositie zal Oussama Idrissi starten, terwijl Santiago Giménez opnieuw in de punt van de aanval begint.

Het is ook nog onzeker of Gernot Trauner weer aansluit bij de selectie, maar mocht de Oostenrijker terugkeren dan is de verwachting dat de achterste linie van Feyenoord gewoon intact blijft. Bij Fortuna Sittard is de grootste afwezige trainer Julio Velázquez, die geschorst is naar aanleiding van zijn rode kaart tegen RKC Waalwijk.

Vermoedelijke opstelling Fortuna Sittard: Pandur; Erdogan, Guth, Siovas, Vita; Bistrovic, Ferrati, Özyakup; Noslin, Yilmaz, Embalo

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Kökcü; Paixão, Dilrosun, Idrissi; Giménez.

Scoort Dilrosun tegen Fortuna Sittard?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Denk jij dat Feyenoord wint bij Fortuna Sittard?

  • Ja
  • Nee, ze verliezen
  • Nee, het wordt gelijk
553+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie