Vermeulen onthult mogelijk complot na rel rond PSV en Van Nistelrooij

Foto: Vermeulen onthult mogelijk complot na rel rond PSV en Van Nistelrooij

In de afgelopen week kwam het gerucht naar buiten dat Fulco van Kooperen, de zaakwaarnemer van Joey Veerman, degene was die alle vuile was over PSV en de opgestapte coach Ruud van Nistelrooij met de buitenwereld had gedeeld. Vervolgens werd Van Kooperen, net als cliënt Veerman en diens familie, zwaar bedreigd.

‘Complot uit PSV-hoek tegen zaakwaarnemer Fulco van Kooperen’

Van Kooperen denkt zelf dat het een bewuste actie was om hem als het lek aan te wijzen, omdat bepaalde mensen zijn reputatie willen beschadigen. Dat vertelt journalist Arno Vermeulen in Studio Voetbal. “Het is natuurlijk verschrikkelijk wat hem overkomt. Ik heb zijn zaakwaarnemer ook even gesproken. Hij is heel blij dat Joey zijn verhaal voor de camera heeft gedaan, want het heeft hem ontzettend dwarsgezeten”, begint Vermeulen.

“Hij wordt gebeld door mensen die hij niet kent. Er wordt gezegd dat hij beter niet meer in de buurt van Eindhoven kan komen en dat soort dingen. Het gaat bijna de hele dag door. Hij vraagt zich af waar het vandaan komt. Waar is zijn naam en die van Joey genoemd? Hij heeft het gevoel dat het een soort van opgezet plan is om hem te beschadigen. Hij snapt alleen niet van uit welke hoek het komt. Je zou zeggen dat het uit een beetje uit de kringen rondom PSV moet komen. Waarom wordt de naam van een zaakwaarnemer die er werkelijk niets te maken heeft genoemd?”

Vraagtekens rond Joey Veerman

“Wat ik wel opvallend vind, is dat deze week in Voetbal International een interview met Ruud van Nistelrooij werd gepubliceerd waarin de tendens is dat Van Nistelrooij wel van Veerman af zou willen”, vervolgt Vermeulen, waarop anchorman Sjoerd van Ramshorst hem corrigeert: “Het was meer een analyse over wat er is misgegaan, hoe het eigenlijk is verlopen. Je weet niet 100 procent zeker of dat dan van Ruud van Nistelrooij komt.”

Leonne Stentler haakt in: “Het viel op in de reconstructie dat het heikele punt ‘wat moeten we met Veerman?’ onderwerp van gesprek was tussen Brands, Stewart en Van Nistelrooij. Het is duidelijk dat de directie met hem door wilde, maar Van Nistelrooij het niet in hem zag zitten. Dat is natuurlijk wel opmerkelijk, dat je dat als speler moet lezen.”

Ook Veerman zelf werd bedreigd. “Er zijn heel veel dingen gezegd en geschreven. Ik ben lichtelijk verbaasd daarover. Eigenlijk was het gewoon een kutweek. Het is ongelooflijk. Ik krijg allemaal bedreigingen binnen, mijn hele familie. Mijn zaakwaarnemer zou zogenaamd het lek zijn. Hij wordt óók bedreigd. Het is niet te filmen, Ik ben heel pissig over deze week”, zei de Volendammer op ESPN, na afloop van de 1-2 zege op AZ.

Geloof jij deze theorie?

  • Ja
  • Nee
774+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

11:15
9+
‘Ten Hag hengelt topverdediger binnen’
10:50
12+
Oranje-international droomt van terugkeer naar FC Groningen
10:30
12+
Cannavaro baalt van missen trainersklus: ‘Had het gratis gedaan’
10:15
40+
Mauro Jr. geniet van rol als publiekslieveling: ‘Dat is iets geweldigs’
10:00
192+
‘Corruptie zit Giménez in de weg bij Mexico’
09:50
64+
Dries Mertens neemt pensioenbesluit
09:30
36+
Ajax Vrouwen gemotiveerd na CL-exit: ‘Moet niet eenmalig zijn’
09:15
87+
Feyenoord-talent ambitieus: ‘Nieuwe successen en prijzen behalen’
08:50
309+
Xavi Simons aangepakt na ‘zielige’ mediaboycot
08:30
33+
Bas Kuipers beging bijzondere carrièreswitch: ‘Het is echt magisch’
08:10
277+
‘Ajax geïnteresseerd in Villa-talent na Europese ontmoeting’
07:45
747+
Van ‘t Schip duidelijk over toekomst Ajax: ‘Dat moet hij beslissen’
07:27
295+
‘Nieuwe trainersklus Van Nistelrooij aanstaande’
07:20
750+
Koeman woest over EK-selectie: ‘Dit vind ik absurd’
23:46
76+
Henk Veerman ‘claimt’ aandeel in Oranje-succes: “Gaf hem wel wat tips mee”
23:23
94+
Oud-middenvelder Richard Knopper traint tegenwoordig profs in eigen academie
22:58
128+
Illuster Champions League-seizoen Ajax Vrouwen ten einde gebracht door Chelsea
22:30
0+
Kippenvel: Brobbey bezorgt jonge Ajax-fan de dag van zijn leven
22:07
454+
‘Oud-Ajacied draait de gevangenis in’
22:00
54+
Hiep hiep hoera: ORANJE, nee Duitsland EUROPEES KAMPIOEN! | Twee Viertje met jarige Aad #76
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie