Van Wonderen mild na bijna bekerblamage Heerenveen

Foto: Van Wonderen mild na bijna bekerblamage Heerenveen

SC Heerenveen kwam dinsdagavond met de schrik vrij in het bekerduel tegen de amateurs van HSV Hoek. De Friezen kwamen met 2-0 achter, maar wisten de amateurs, hetzij pas na verlenging, te verslaan met 2-4. Trainer Kees van Wonderen was echter opvallend kalm na de bijna bekerblamage van zijn ploeg.

Van Wonderen liet tegenover ESPN weten dat de wedstrijd nuttig was voor zijn elftal. “Dit was een goede conditionele prikkel voor iedereen. We moesten vol aan de bak, met de extra tijd.” De oefenmeester was ook complimenteus richting de amateurvoetballers. “Mijn complimenten voor Hoek, hoe ze zich hebben gepresenteerd. Ze hebben alles gegeven en ze speelden vanuit hun kracht. Ze hebben het ons ongelofelijk lastig gemaakt.”

Ondanks de bijna blamage loofde Van Wonderen zijn ploeg voor de ommekeer. “Ik vind het wel knap dat we rustig zijn gebleven en bleven voetballen. De ruimtes waren namelijk ongelofelijk klein. We hebben het onszelf niet makkelijk gemaakt.”

6+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie