Van Seumeren hard aangepakt door FC Utrecht: “Te ver gegaan”

Foto: Van Seumeren hard aangepakt door FC Utrecht: “Te ver gegaan”

De Raad van Commissarissen van FC Utrecht vindt het gedrag van Frans van Seumeren na de verloren wedstrijd tegen Go Ahead Eagles allerminst gepast. De grootaandeelhouder is dan ook op zijn vingers getikt, zo laat de club weten op de officiële clubwebsite.

Van Seumeren laat zich gaan

FC Utrecht zit nog altijd in de hoek waar de klappen vallen. Na de met 1-2 verloren wedstrijd tegen Go Ahead Eagles staat de ploeg op de zevende plaats in de competitie en moet het nog hard werken om de play-offs voor Europees voetbal te halen. De nederlaag was voor Van Seumeren reden om de kleedkamer binnen te stappen, waar hij oog in oog kwam te staan met Sean Klaiber.

Kritiek op gedrag

Een dag later bood Van Seumeren alweer zijn excuses aan bij de selectie en clubleiding. Desondanks besloot de Raad van Commissarissen dat het goed was om zélf ook nog met een statement naar buiten te komen. In het persbericht van dinsdagavond trekt het een duidelijke streep onder het gedrag van de grootaandeelhouder.

“De manier waarop Frans heeft gehandeld past niet bij de normen en waarden van FC Utrecht, waar een veilig werkklimaat voorop staat”, stelt Pieter Leyssius, voorzitter van de RvC. “Frans is al 15 jaar een zeer betrokken aandeelhouder, die veel voor de club heeft betekend en nog altijd betekent, maar in zijn emotie is hij afgelopen zaterdag te ver gegaan.”

“Frans heeft er spijt van en heeft ons als RvC, maar ook de hele club, verzekerd dat dit nooit meer zal plaatsvinden”, aldus Leyssius, die nog wel aangaf dat FC Utrecht de touwtjes strakker wil aantrekken om herhaling te voorkomen. Direct na de interlandperiode hoopt de club weer een overwinning te vieren, wanneer het FC Volendam ontvangt.

Pakt Tasos Douvikas dit seizoen de topscorerstitel?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie