Van Hooijdonk wijst ‘slachtoffer’ aan na terugkeer PSV-tweetal

Foto: Van Hooijdonk wijst ‘slachtoffer’ aan na terugkeer PSV-tweetal

Ondanks de 1-0 nederlaag van PSV tegen Arsenal zal Ruud van Nistelrooy blij zijn met de terugkeer van Luuk de Jong en Noni Madueke. De aanvallers behoren in principe tot de gewenste aanvalslinie van Van Nistelrooy, waar normaal gesproken ook plek is ingeruimd voor Cody Gakpo en Xavi Simons. Pierre van Hooijdonk denkt dan ook te weten wie Van Nistelrooy in vervolg buiten de basis laat.

Bij ESPN laat Van Hooijdonk weten dat hij de ideale voorhoede van PSV aan het werk heeft gezien. “We hebben ook heel even het elftal gezien dat favoriet zal zijn bij Ruud van Nistelrooij: Xavi Simons op tien, Luuk in de spits en Cody Gakpo en Madueke op de flanken.” Volgens de analist is het wel duidelijk wie het kind van de rekening wordt. “Nou, ik denk niet dat Veerman basisspeler blijft. Je mag maar met elf spelen, hè.”

Veerman gepasseerd

Volgens Van Hooijdonk wijst alles erop dat Veerman naar de bank wordt verdreven. “Érick Gutiérrez heeft de laatste weken veel goodwill gekweekt en is door iedereen geroemd, ook door Van Nistelrooij. En hij haalt nu ook Veerman eraf.” De analist was vooral te spreken over invalbeurt van Madueke. “PSV werd niet een klein beetje sterker, maar veel beter. Als je ziet wat er gebeurt als Madueke invalt, dat is natuurlijk een megaverschil in vergelijking met Ismael Saibari, die eigenlijk een middenvelder is.”

Wie moet Van Nistelrooy uit de basis halen?

  • Veerman
  • Guti
623+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie