Van der Ree heeft duidelijke boodschap voor clubleiding FC Groningen

Foto: Van der Ree heeft duidelijke boodschap voor clubleiding FC Groningen

FC Groningen kent tot nu toe een uiterst moeizaam seizoen. Het leidde eerder al tot het ontslag van Frank Wormuth, waardoor Dennis van de Ree nu de taak heeft gekregen om de Trots van het Noorden uit het slop te trekken. De oefenmeester hoopt echter wel dat technisch manager Mark-Jan Fledderus nog de knip gaat trekken deze transferperiode voor de benodigde versterkingen.

Groningen hervatte de competitie met een 1-0 nederlaag bij concurrent Excelsior. Van der Ree was tegenover RTV Noord dan ook duidelijk in zijn commentaar. “We staan waar we staan, dat is duidelijk.” De oefenmeester hoopt dat er nog wat bijkomt, maar laat daarbij wel een duidelijk geluid horen. “Er mag zeker wat bij, maar dat moet dan echt kwaliteit zijn. Ik heb niets aan jongens in de breedte.”

FC Groningen smacht naar kwaliteitsimpuls

Volgens Van der Ree is het noodzakelijk dat er versterkingen bijkomen wil Groningen niet in de degradatiezorgen komen. “Dus als er kwaliteit bij kan, graag. Op dit moment heb ik deze groep, waar ik heel blij mee ben. In de eerste helft hebben we laten zien dat we meer kunnen dan het resultaat schetst. Deze wedstrijd kon beide kanten op. Als wij hadden gewonnen, hadden we een paar plekken gestegen. Het dubbeltje moet de goede kant op vallen.”

De Groningers staan momenteel op een zestiende plaats in de Eredivisie met twaalf punten uit vijftien wedstrijden. Die plek zou aan het einde van het seizoen beteken dat men nacompetitie moet spelen voor lijfsbehoud. De volgende competitiewedstrijd die wacht voor Groningen is de thuiswedstrijd tegen koploper Feyenoord.

Euroborg

Eredivisie

15 januari 2023

16:45

FC Groningen
Feyenoord
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 15 januari 2023 16:41.

Denk jij dat Groningen gaat degraderen?

  • Ja, dat zie ik wel gebeuren
  • Nee, ze blijven wel in de Eredivisie
448+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie