Van der Meijde sprak Veronica Offside-collega’s niet meer: ‘Wel goed zo’

Foto: Van der Meijde sprak Veronica Offside-collega’s niet meer: ‘Wel goed zo’

Andy van der Meijde heeft zijn Veronica Offisde-collega’s niet meer gesproken sinds bekend is geworden dat de voetbaltalkshow niet terug gaat keren met een nieuw seizoen. Dat vertelt de voormalig international aan Shownieuws.

‘Leuke tijd gehad met Genee, Sneijder en Kieft, maar ik vond het te braaf’

“Ik vind het wel goed zo. Ik heb een leuke tijd gehad met Wilfred, met Wesley (Sneijder, red.) en met Wim (Kieft, red.), maar ik vond het te braaf. Dan krijg je dit”, zegt Van der Meijde, die zijn toekomstplannen nog even privé houdt. “We onderzoeken nog allerlei opties.”

Veronica Offside scoorde magere kijkcijfers en dus kapt Talpa met het programma. Van der Meijde: “Ik vond het een leuk concept, maar het was allemaal te netjes. Er wordt op zaterdag geanalyseerd, er wordt op zondag geanalyseerd en dan wordt er op maandagavond ook nog een keer bij ons geanalyseerd. Daar zitten mensen niet op te wachten.”

“De mensen willen gewoon leuke verhalen horen en een beetje lachen. Dan gaan we weer over wedstrijden praten, wat iedereen het hele weekend al heeft gehoord. Vandaar dat het niet doorgaat. Ik vind het wel jammer, want ik zat daar écht op mijn plek.” De beslissing van Talpa snapt Van der Meijde ‘voor duizend procent’. “Ja, mensen willen net als met VI ook andere verhalen. Het hoeft niet altijd over voetbal te gaan, maar hier ging het gewoon over: Jantje staat buitenspel en hij had moeten wisselen in de 83ste minuut, ofzo. Dat weet iedereen wel, toch?”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Keek jij naar Veronica Offside?

  • Ja
  • Nee
84+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie