EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Van der Gijp en Driessen voorzien EK-ramp: “Door één man”

Foto: Van der Gijp en Driessen voorzien EK-ramp: “Door één man”

René van der Gijp en Valentijn Driessen vinden dat Cristiano Ronaldo een blok aan het been is geworden bij Portugal. Volgens Van der Gijp is het voor bondscoach Roberto Martinez haast onmogelijk om de Portugese superster te wisselen.

Gijp en Driessen voorzien EK-problemen bij Portugal door te aanwezige Ronaldo

“Dat wordt toch een probleem als je hem eruit haalt, dat is een nationale ramp”, stelt Van der Gijp aan tafel bij Vandaag Inside Oranje over de situatie van Ronaldo bij Portugal. “Het zou wel leuk zijn als hij dan zo’n vrije trap er een keertje in schiet. Waarom zet je überhaupt nog een muur bij vrije trappen van hem. Vanaf die afstand waar hij ze op doel schiet, kan hij er eigenlijk nooit in.”

Driessen ergert zich groen en geel aan Ronaldo, die alle vrije trappen maar blijft opeisen. De voetbaljournalist stelt dat er echter genoeg andere ‘specialisten’ zijn binnen het Portugese team. “Wat ongelooflijk is… Die spelers hebben natuurlijk een schijthekel aan die Ronaldo. Hij mag alle vrije trappen nemen én de penalty’s, terwijl ze een aantal specialisten hebben”, vertelt Driessen in de podcast Kick-Off van De Telegraaf.

“Bruno Fernandes is een specialist, Bernardo Silva is ook een specialist. Maar zij moeten allemaal achteraan in de rij aansluiten en die rij wordt gevormd door maar één man: Ronaldo”, foetert Driessen. Ronaldo faalde ook nog eens vanaf elf meter in de verlenging, maar schoot wel raak in de strafschoppenserie. Die won Portugal uiteindelijk van Slovenië, waardoor het in de kwartfinales Frankrijk treft.

Moet Ronaldo tot de orde worden geroepen?

  • Ja, slaat nergens op dat hij alles wil bepalen bij Portugal
  • Nee, begrijpelijk dat hij alles mag opeisen
846+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie