Van Bommel haalt uit naar concurrent Janssen

Foto: Van Bommel haalt uit naar concurrent Janssen

Mark van Bommel is niet van plan om Michael Frey ooit nog op te nemen in de wedstrijdselectie van Royal Antwerp FC. De oefenmeester vindt dat hij dit aan zijn eigen gedrag te danken heeft.

Situatie Frey bij Antwerp

De hoofdtrainer zag het vanaf zijn aantreden al niet zitten in de kwaliteiten van de voetballer. In het eerste seizoenshelft van het voetbaljaar 2022-2023 stond hij slechts in zeven wedstrijden in het basisteam, terwijl zijn concurrent Vincent Janssen een stuk meer vertrouwen kreeg van zijn trainer.

Frey was in januari van dit jaar klaar met de situatie en besloot na het bekerduel met KRC Genk om kwaad naar de bus te lopen. Het viel slecht bij Van Bommel, die vond dat de aanvaller professioneler moest zijn. Bovendien hadden beide mannen op dat moment onderling bepaald geen goede relatie meer.

Het zorgde ervoor dat Frey in de tweede seizoenshelft in de clubkleuren van Schalke 04 te zien was, waar hij niet kon voorkomen dat de Duitsers degradeerden naar het tweede niveau. Persoonlijk kon hij eveneens weinig indruk maken, want het lukte hem in geen enkele wedstrijd om een doelpunt te maken.

Harde woorden Van Bommel

Eenmaal terug in België was het vertrouwen van Van Bommel in Frey verder gedaald. Frey traint al maandenlang met het tweede team mee en dat zal niet veranderen, zo benadrukt Van Bommel op de persconferentie. “Nee, Michael heeft het zichzelf onmogelijk gemaakt”, laat de Nederlandse hoofdtrainer weten.

Pakt Van Bommel met Antwerp opnieuw de landstitel?

  • Ja, ik denk het wel
  • Nee, ik verwacht het niet
575+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie