‘Twee PSV-toptransfers na WK’

Foto: ‘Twee PSV-toptransfers na WK’

Cody Gakpo heeft na een stressvolle transferperiode zijn wondersloffen weer aangetrokken. De aanvaller van PSV leidt zijn team bijna wekelijks naar een overwinning, maar de aanvaller is niet de enige speler van de Eindhovenaren die zich in de schijnwerpers heeft gespeeld.

Het spel van Ibrahim Sangaré haalt het afgelopen jaar ook bijna wekelijks de headlines. De Ivoriaans international zette afgelopen zomer nog een handtekening onder een nieuw contract. Aan het einde van de transferperiode stelde Chelsea de loyaliteit van de verdedigende middenvelder op de proef met een vermeend miljoenenbod. Daar wilde PSV destijds niets van weten.

PSV

Volgens Mundo Deportivo zal PSV in de winterstop opnieuw een belangrijke transferslag moeten winnen. De Eindhovenaren kunnen na het WK een belletje van FC Barcelona verwachten. Volgens het Spaanse medium zijn de Catalanen zeer gecharmeerd van het spel van de middenvelder, die in Barcelona een soort Edgar Davids-rol, die onder Frank Rijkaard een half jaar in Camp Nou speelde, kan worden aangetrokken.

Dit zou te maken hebben met de vraagtekens achter de toekomst van Sergio Busquets. De 34-jarige middenvelder zou een vertrek naar Inter Miami overwegen. Miralem Pjanic en Nico González zijn inmiddels vertrokken en daardoor blijven alleen nog ‘maar’ Frenkie de Jong en Franck Kessié als alternatieven over. Sangaré zou daar een optie voor kunnen zijn. Het is de vraag waar Barcelona de miljoenen vandaan gaat toveren. Al heeft voorzitter Joan Laporta de hele zomer weten te verbazen op te transfermarkt.

Cody Gakpo

FC Barcelona wordt voorlopig nog niet genoemd in de strijd om Cody Gakpo. Met dertien doelpunten en elf assist in achttien wedstrijden is de Oranje-international bezig aan het seizoen van zin leven. Afgelopen zomer sprak hij met Ten Hag over een overgang.

Gakpo zag zelf een overgang naar Leeds United of Southampton niet zitten. Het WK zal zowel voor Gakpo als Sangaré belangrijk worden. Dat is in de laatste plaats ook niet ongunstig voor PSV, dat mogelijk niet één (Gakpo) maar twee (en Sangaré) mega-aanbiedingen krijgt in januari.

Zie jij Sangaré én Gakpo een transfer maken?

  • Ik wel
  • Ik niet
232+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie