Treffer Lang kan bekerblamage Club Brugge niet voorkomen

Foto: Treffer Lang kan bekerblamage Club Brugge niet voorkomen

Club Brugge heeft het seizoen hervat met een enorme bekerblamage. Op eigen veld ging de Belgische topclub met liefst 1-4 onderuit tegen Sint-Truiden. De openingsgoal van Noa Lang mocht niet baten voor de gastheren.

Na de WK-break startte deze midweek het Belgische voetbal weer op met de achtste finales van de Croky Cup. Voor het duel met Jupiler Pro League-middenmoter Sint-Truiden hadden WK-ganger Noa Lang en landgenoot Bjorn Meijer een basisplaats bij Club. Het duurde slechts zeventien minuten voordat Lang al zijn stempel kon drukken. Na een fraaie rush rondde de Oranje-international koeltjes af: 1-0.

Een kwartier later kwamen de bezoekers echter op gelijke hoogte door een zeperd van keeper Simon Mignolet. Hij schoot van dichtbij op STVV-middenvelder Christian Brüls, waarna de bal plots in het doel plofte. Het bleek de opmaat voor een dramatische tweede helft voor Blauw-Zwart, dat Lang achterliet in de kleedkamer. Gianni Bruno en Daichi Hayashi brachten Sint-Truiden verrassend op 1-3. Bruno was in de slotfase verantwoordelijk voor de complete pandoering: 1-4.

Vernedering

Hierdoor ligt de Champions League-achtste finalist uit het bekertoernooi en zal het in mineur richting de kerst gaan. Op 26 december is er een mogelijkheid op revanche, wanneer OH Leuven op bezoek komt in de competitie.

Zie je Club Brugge kampioen van België worden?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Kan Lang beter een transfer maken in de winter?

  • 100%
  • Nee hoor
59+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie