TRANSFERUURTJE: Ultiem Antony-bod, Depay-drama

Foto: TRANSFERUURTJE: Ultiem Antony-bod, Depay-drama

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht.

Nederland 

Manchester United gaat volgens de Engelse journalist Ducan Castles écht alles op alles zetten om Antony los te weken bij Ajax. Waar er eerder nog een bod van tachtig miljoen werd afgewezen, zou er daarna nog twintig miljoen euro bovenop komen. De journalist van Sunday Times en Daily Record claimt dat deze nóg hoger ligt. Volgens Sunday Times gaat Manchester United een bod van honderd miljoen euro neerleggen in Amsterdam. Geen variabelen. Geen bonussen. Gewoon honderd miljoen euro’s. De krant schrijft dat er twee eerdere biedingen van zo’n zeventig en negentig miljoen euro zijn afgewezen door Ajax en dat de verwachting is dat dit bod wél ruimte tot onderhandelen biedt. 

Donyell Malen ontbrak gisteren in de wedstrijdselectie van Borussia Dortmund tegen Werder Bremen. De absentie van de Nederlandse aanvaller, die zijn teamgenoten met 2-3 zag verliezen, in de selectie zorgde meteen voor geruchten die hem naar PSV zouden moeten leiden. Volgens Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad is de mogelijke komst van Malen nog steeds onderwerp van gesprek in de Eindhovense bestuurskamer. De journalist stelt echter wel een belangrijke voorwaarde voor de komst van de aanvaller van Borussia Dortmund. Alléén als Cody Gakpo vertrekt, is de komst van Malen mogelijk. Misschien verandert dit nog op het moment dat er kwalificatie voor de groepsfase van de Champions League is afgedwongen. 

Arne Slot heeft op de persconferentie van Feyenoord verklapt dat David Hancko onderweg is naar de club. De Slowaaks international wordt gezien als een directe versterking voor het eerste elftal.  “Op basis van wat we van hem gezien hebben, denken we over een versterking te kunnen spreken. Als hij komt, natuurlijk. Maar normaal gesproken spreek ik niet over spelers die nog niet van ons zijn”, zei de trianer op de persconferentie voor de westrijd tegen RKC Waalwijk. 

Buitenland 

Memphis Depay moet mogelijk een streep zetten door zijn transfer naar Juventus. De Italiaanse grootmacht bereikte een overeenstemming met FC Barcelona over de voorwaarden van de (transfervrije) overgang van de Nederlands international. Volgens Sky Italia zijn er problemen in de onderhandelingen tussen de speler en Juventus. Volgens de Italiaanse zender heeft een ‘last-minute’ salariseis ervoor gezorgd dat de transfer vertraging heeft opgelopen. Sterker nog: het wordt niet uitgesloten dat de transfer helemaal klapt

Stanley Menzo heeft na acht maanden zijn job als bondscoach van Suriname opgezegd. De oud-doelman van Ajax, PSV en het Nederlands elftal was nog maar net begonnen aan zijn nieuwe avontuur toen zijn oude werkgever Bejing Guoan hem een aanbod deed. Volgens Chinese media was deze zo goed dat Menzo heeft besloten weer naar China te verhuizen. In een ingelaste videopersconferentie maakte Menzo zijn keuze bekend aan de media. Dat betekent dat hij zijn tweejarige contract bij de voetbalbond, dat hij in januari van dit jaar tekende, bij lange na niet gaat uitdienen. 

TIP: Wedden op internationale wedstrijden doe je natuurlijk bij Unibet!

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie