TRANSFERUURTJE: Megatransfers bij Ajax, Feyenoord én PSV

Soccernews

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland:

Bayern München lijkt in de strijd om Sébastien Haller concurrentie te krijgen van Manchester United. De Engelsen zouden in de Ajax-spits een goed alternatief zien voor de peperdure Harry Kane en Declan Rice. Met dat nieuws komt boulevardkrant The Sun naar buiten. Het Britse medium meldt dat Haller voor een betaalbare prijs is op te halen in Amsterdam. De 27-jarige spits zou een slordige veertig miljoen euro moeten kosten, terwijl voor Kane en Rice bedragen rond de honderd miljoen euro worden verwacht.

Feyenoord dreigt sterspeler Luis Sinisterra deze zomer kwijt te raken. Volgens Valentijn Driessen lijkt de Colombiaan om meerdere redenen onhoudbaar te worden. “Wat dat betreft denk ik dat hij degene is die Feyenoord komende zomer gaat verlaten en hopelijk voor Feyenoord een hoop geld op gaat leveren.” Volgens de journalist ziet de Rotterdamse club een dergelijke klapper ook zitten. “Dat hebben ze natuurlijk nodig. Feyenoord heeft geld nodig om door te kunnen groeien. Helemaal nu er door het stadionverhaal een streep is gezet.”

PSV staat voor een spannende zomer. Op dit moment gaat de aandacht vooral uit naar Cody Gakpo, die dubt tussen een langer verblijf en een toptransfer. Vorige week werd duidelijk dat Gakpo mogelijk toch nog een jaar bij PSV blijft. “Gakpo moet, logischerwijs, een van de speerpunten worden”, stelt clubwatcher Rik Elfrink in de Peesjevee-podcast van het Eindhovens Dagblad. “Hij heeft gesproken met de nieuwe trainer, Van Nistelrooy.”


Buitenland:

De belangstelling voor Frenkie de Jong lijkt in rap tempo toe te nemen. Na Manchester United en Bayern München lijkt er een derde club in de race: Paris Saint-Germain. Sinds zijn emotionele uitbarsting groeit de berichtgeving omtrent De Jong. Manchester United werd dankzij Ten Hag al genoemd als serieuze optie, maar Mundo Deportivo linkt nu ook Bayern en PSG aan de Nederlander. De Duitse topclub werd door SPORT eerder op de dag al genoemd als optie.

Bayern München lijkt komende zomer Ajax te willen beroven van een flink aantal sterkhouders. De Duitse topclub was al van plan om Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch naar Bayern te halen en dinsdag werd ook Sébastien Haller aan dat rijtje toegevoegd. Jurriën Timber lijkt de volgende kandidaat te zijn. BILD weet te melden dat Bayern nog een keer wil toeslaan bij Ajax en Timber hoog op het lijstje heeft staan. De scouts van de Duitse topclub zouden onder de indruk zijn geraakt van de centrumverdediger.

TIP: Een even aantal goals bij Ajax-PEC? Win 1.88 keer je inleg bij Circus!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

0 Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

18:18
4+
‘Club concreet voor Frenkie de Jong, Barça twijfelt’
18:17
9+
Sturing en KNVB reageren op Vitesse-doodsteek
18:00
1+
Oranje sterkhouders terug in selectie Paris Saint-Germain
17:49
60+
Vitesse deelt video na vonnis KNVB: “Het doek is gevallen”
17:39
256+
‘Ontslag Joep Schreuder na bizarre vraag aan Hancko’
17:25
347+
Spaanse media onthullen groot nieuws over Ajax en Xavi
17:11
21+
Lazio-speler kan contract voor 100 euro verlengen
17:00
64+
(N)iets weerhoudt Feyenoord van de Dennenappel
16:59
18+
Feyenoord-boegbeeld tekent voor twee jaar bij
16:47
1056+
Vitesse krijgt 18 punten in mindering, degradatie een feit
16:34
371+
Grote Kroes-climax lijkt stapje dichterbij
16:21
43+
Hancko: “Ik wil zo’n nederlaag niet nog een keer ervaren”
16:05
1694+
Vermoedelijke opstelling Feyenoord in bekerfinale tegen NEC: Trauner en Bijlow terug
15:54
71+
‘Volendam herhaalt Van de Ven-trucje met Veerman’
15:40
185+
‘Lozano in ruildeal weg bij PSV’
15:24
83+
NEC-iconen tippen: zó is Feyenoord te verslaan
15:09
1156+
‘Walgelijk’ Vandaag Inside met grond gelijkgemaakt
14:46
204+
Ten Hag slaakt zucht van verlichting
14:25
116+
“NEC gaat het Feyenoord moeilijk maken”
14:09
116+
‘Zidane keert terug als hoofdtrainer’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie