Transferspel rond De Vrij begint: “Hij kan bij alle topclubs in Europa spelen”

Foto: Transferspel rond De Vrij begint: “Hij kan bij alle topclubs in Europa spelen”

Het is nog een groot vraagteken waar Stefan de Vrij volgend jaar speelt. De Nederlandse centrumverdediger van Internazionale beschikt over een aflopende verbintenis in Milaan.

Inter nam De Vrij in de zomer van 2018 transfervrij over van Lazio. Tijdens zijn periode bij de Nerazzurri groeide de Oranje-international uit tot een steunpilaar, waarbij hij centrum van de defensie vaak vormde met Milan Skriniar. Daar waar de Italiaanse grootmacht geen transfersom hoefde te betalen voor De Vrij, dreigt over een halfjaar hetzelfde te gebeuren. Zijn zaakwaarnemer Federico Pastorello denkt dat de Zuid-Hollander veel keuze zal hebben komende zomer.

“De Vrij kan voor alle topclubs in Europa spelen”, zegt Federico Pastorello tegenover Tuttomercatoweb. “Hij heeft veel ervaring en is tactisch ijzersterk. Hij is een extreem intelligente jongen en dat zie je terug op het veld. Hij is een speler die overal kan spelen. Aan het einde van het jaar zullen veel clubs zoeken naar een centrale verdediger. Er zullen kansen genoeg zijn. Hij kijkt echter niet alleen naar het contractuele aspect, maar naar veel elementen.”

Inter wilt dolgraag door met de ex-Feyenoorder, en biedt naar verluidt hetzelfde salaris als dat hij nu heeft. Het is nog afwachten of De Vrij daarmee instemt, of toch op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging. Italiaanse media melden dat De Vrij’s oud-trainer Antonio Conte hem naar Tottenham Hotspur wilt halen. “Er zullen aanbiedingen komen”, weet Pastorello. “Hij is een zeer attente jongen, die alle opties goed zal afwegen. Hij wordt binnenkort vader, ook daar zal hij rekening mee houden. Blijven bij Inter is absoluut een mogelijkheid.”

Wat kan De Vrij het best doen?

  • Bij Inter blijven
  • Naar andere topcompetitie
  • Naar andere Serie A-club
132+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie