Trainingspartij PSV ontsiert door volgende blessure Mauro Júnior

Foto: Trainingspartij PSV ontsiert door volgende blessure Mauro Júnior

Zojuist melden we nog dat er vooral lachende gezichten waren tijdens een trainingswedstrijd van PSV. De sfeer sloeg echter om toe Mauro Júnior het veld moest verlaten met een kwetsuur aan de schouder. De Braziliaan was juist net terug van een slepende liesblessure.

De Eindhovenaren speelden tijdens het trainingskamp in Marbella een oefenwedstrijd tussen spelers uit de eigen selectie. Mauro startte bij PSV 2 (rood), maar moest er in de tweede helft uit. Door een schouderblessure kon hij het duel niet afspelen.

Er zal medisch onderzoek moeten plaatsvinden om de ernst van de blessure vast te stellen. Op het eerste oog zag het er vrij serieus uit. Het kan een nieuwe tegenvaller betekende voor de Braziliaanse linkspoot, als hij opnieuw buitenspel komt te staan. Door een pittige liesblessure miste hij al de eerste maanden van het seizoen en kon hij pas twee duels voor PSV spelen.

PSV 1 (blauw) won het oefenpotje met 3-0, die stand stond al op het scorebord toen Mauro uitviel. Voor de pauze scoorden Noni Madueke (penalty) en Marco van Ginkel. De Engelse aanvaller maakte in het tweede bedrijf zijn volgende treffer.

35+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie