‘Totale verbazing over aanstelling Priske bij Feyenoord’

Foto: ‘Totale verbazing over aanstelling Priske bij Feyenoord’

Brian Priske is deze week begonnen aan zijn periode bij Feyenoord. De Deense coach werd overgenomen van Sparta Praag en moet Arne Slot gaan doen vergeten in De Kuip. Journalist Mike Verweij van De Telegraaf noemt het in de podcast Kick Off ‘erg interessant’.

‘Onbegrijpelijk dat Feyenoord het hele lot van de club in handen van die Priske legt’

“Het is natuurlijk wel mega interessant wat er in het komende Eredivisie-seizoen allemaal gaat gebeuren. Bij Ajax, maar ook bij Feyenoord. Je hoort hele goede verhalen over Priske, die heeft het in Tsjechië heel goed gedaan. Maar als je mensen in Antwerpen spreekt, die vinden het onbegrijpelijk dat Feyenoord het hele lot van de club in handen van die Priske en zijn complete eigen staf leggen. Want bij Antwerpen waren ze héél blij dat ze van hem af waren.”

Eerste interview Priske met Feyenoord Media

Onlangs stelde Priske zichzelf al voor in een eerste interview op de clubwebsite: “Ik hou niet van achterover leunen en afwachten. Ik weet graag zeker dat we zaken geregeld krijgen op het veld.” De Scandinaviër pleit voor aanvallend voetbal. “Daar twijfel ik niet aan. Ik denk dat we uiteindelijk dezelfde filosofie delen. Dat is ook wat voetbal betekent voor mij. Filosofie is belangrijker dan een formatie. De supporters zullen ervaren hoe we willen spelen, niet sporadisch, maar gedurende het hele seizoen.”

“Dit is hoe we onszelf en de club willen presenteren. Dus die filosofie moet hetzelfde zijn. Er zal misschien een wijziging in de opstelling plaatsvinden, dat is mogelijk. En dan moeten we er natuurlijk voor zorgen dat de individuele spelers hun kwaliteiten goed kunnen benutten. Dat zij hun persoonlijkheid kunnen laten spreken op het veld. Maar we hebben allemaal hetzelfde doel en dat is aanvallend voetbal spelen.”

Priske wordt een flop

  • Ja
  • Nee
3156+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie