Tevreden Slot heeft kopzorgen: ‘Ziet er niet heel goed uit’

Foto: Tevreden Slot heeft kopzorgen: ‘Ziet er niet heel goed uit’

Feyenoord lijkt klaar voor de herstart van de Eredivisie. De koploper versloeg in de laatste oefenwedstrijd voor de hervatting FC Emmen met 5-0. Trainer Arne Slot was na afloop tevreden over de winst en het vertoonde spel, maar heeft eveneens kopzorgen na het uitvallen van Quinten Timber.

Slot verscheen na afloop van het duel tevreden voor de camera’s van ESPN, maar stipte wel aan dat het slechts om een oefenwedstrijd ging. “Daar moet je niet te veel conclusies aan verbinden. In de eerste tien minuten vond ik ons niet zo goed, daarna kwam de scherpte terug. Het echte tempo werd, vond ik, pas het laatste half uur gedraaid. Zoals je hebt gezien, hebben we meer dan elf spelers nodig.”

Blessure Timber

Slot zag Timber in de eerste helft uitvallen en de blessure lijkt de oefenmeester niet vrolijk te stemmen. “Ik heb er nog niets over gehoord, maar hij verstapt zich. Da’s niet zo fijn. Daarom zeg ik net dat het zo belangrijk is dat we niet alleen een eerste elf hebben. Daar maak ik me ook zorgen om, omdat er voor ons gevoel eigenlijk niets gebeurt.”

De Feyenoord-trainer verwacht dan ook dat Timber er bij de eerstvolgende competitiewedstrijd tegen FC Utrecht niet bij is. “Dan zijn de voortekenen niet zo positief als hij er dan van de pijn toch af moet. Dan is het goed om te zien dat de anderen het in het laatste half uur zo goed doen.”

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 6 januari 2023 19:59.

Moet Feyenoord nog een vervanger voor Timber gaan halen?

  • Ja, wel als hij er lang uit is
  • Nee, er zijn middenvelders genoeg
351+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie