‘Terugkeer Kluivert bij Ajax van de baan’

Foto: ‘Terugkeer Kluivert bij Ajax van de baan’

Een terugkeer van Justin Kluivert bij Ajax lijkt niet aan de orde. Als het aan de 24-jarige aanvaller ligt speelt hij ook volgend seizoen bij Valencia.

Kluivert wil bij Valencia blijven

Kluivert werd dit seizoen door AS Roma, waar hij geen toekomst had onder José Mourinho, verhuurd aan Valencia. De gevallen topclub beleeft een zeer moeizaam seizoen in de Primera División, al is de Zaandammer één van de weinige lichtpuntjes. Met zes treffers in 22 duels scoorde hij het meest van de Los Che-selectie. Daar naast heeft de 2-voudig Oranje-international het goed naar zijn zin in de sinaasappelstad.

“Ik wil graag blijven, omdat ik me hier fijn voel en het naar mijn zin heb. We zullen zien wat er mogelijk is, maar ik wil graag blijven”, zei Kluivert tegenover DAZN. Marca weet dat Valencia de vraagprijs van vijftien miljoen euro van Roma te gortig vindt. De Spanjaarden hopen het eenjarige contract van de oud-Ajacied voor een lager bedrag te kunnen afkopen. Mocht die niet haalbaar zijn lijkt een verlengd verblijf in Spanje een lastige zaak te worden.

Ajax-terugkeer?

Op de achtergrond klonken geruchten over een eventuele terugkeer bij Ajax. Naar verluidt zou John Heitinga gecharmeerd zijn van Kluivert, al is het natuurlijk nog maar de vraag of de oud-verdediger ook na de zomer nog aan het roer staat in de Johan Cruijff Arena. Door verschillende media werd een comeback in Amsterdam van Kluivert geopperd, al lijkt er van concrete interesse geen sprake.

Scoort Kluivert tegen Real Madrid?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Moet Ajax werk van Kluivert maken?

  • 100%!
  • Nee, niet doen
1004+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie