Ten Hag: “Nederland-Engeland wordt een fantastische wedstrijd”

Foto: Ten Hag: “Nederland-Engeland wordt een fantastische wedstrijd”

Erik ten Hag liet dinsdag van zich horen na zijn contractverlenging bij Manchester United. Hij sprak over de plannen binnen de club maar ook over de EK-clash tussen Nederland en Engeland.

Erik ten Hag heeft hoge verwachtingen van Nederland-Engeland

Ten Hag beleefde een zeer moeizaam seizoen, maar werd uiteindelijk geweldig afgesloten met winst van de FA Cup tegen buurman Manchester City. “Het niveau dat we daar gehaald hebben, dat is waar de lat ligt. Dat is het niveau dat we nodig hebben en dat moet de standaard worden”, zei Ten Hag via het clubkanaal. “Goed is niet goed genoeg. Die zin moet in ons hoofd blijven zitten. Het moet altijd beter.”

De manager benadrukte dat de structuur binnen de club al flink verbeterd is door de veranderingen die de nieuwe eigenaar Sir Jim Ratcliffe heeft doorgevoerd. “In de laatste wedstrijd van vorig seizoen hebben we laten zien dat we de strijd aan kunnen gaan met de allerbeste teams en ze kunnen verslaan. Het was een geweldige dag. Elk seizoen staan er weer nieuwe verrassingen op. Vorig jaar waren het Kobbie Mainoo en Alejandro Garnacho die zich profileerden. Ik ben benieuwd welke speler in hun voetsporen kan treden”, vervolgde de Tukker.

Mainoo tegen Oranje

Met Mainoo noemt hij een international die nog altijd actief is op het EK. De 19-jarige middenvelder neemt het woensdagavond met Engeland op tegen het Nederlands elftal. Ten Hag zit bij dat duel op het puntje van zijn stoel. “Ik heb verschillende jongens gesproken. Het wordt een geweldige wedstrijd. Iedereen kijkt er enorm naar uit. Voetbal is zo belangrijk voor het Nederlandse en Engelse volk. Ik heb al veel wedstrijden gezien en ik heb genoten. Nederland-Engeland wordt een fantastische wedstrijd.”

Wordt Nederland-Engeland een aantrekkelijke wedstrijd?

  • Denk ik ook
  • Dat lijkt me niet
188+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie