Ten Hag heeft drietal spitsen in beeld voor opvolging Ronaldo

Foto: Ten Hag heeft drietal spitsen in beeld voor opvolging Ronaldo

Cristiano Ronaldo lijkt Manchester United mogelijk in de winterstop te gaan verlaten. Erik ten Hag zou naar verluidt geen moeite hebben met een vertrek van de Portugese superster, die onlangs nog door de Nederlandse manager uit de selectie werd gezet. De inmiddels weer in genade aangenomen aanvaller heeft nog een contract tot de zomer van 2023. Ten Hag zou zijn wensenlijstje voor de opvolging van Ronaldo al ingediend hebben.

Volgens onder meer de Daily Mail en Sky Sports heeft United een shortlist opgesteld met drie spitsen die Ronaldo kunnen opvolgen. Een belangrijke kandidaat om de Portugees op te volgen is Dusan Vlahovic. De aanvaller van Juventus hoort bij de beste spitsen van de Serie A en scoorde dit seizoen al zes goals in tien competitieduels.

Ook de talentvolle Benjamin Sesko staat op de radar. De pas negentienjarige spits maakt dit seizoen indruk bij RB Salzburg. De Sloveen was in de competitie al vier keer trefzeker en driemaal aangever. Ook Bayern München-aanvaller Eric-Maxim Choupo-Moting is beeld. De spits is bij Der Rekordmeister niet altijd zeker van een basisplaats. Naar verwachting zal United in de winterstop de markt op gaan om de selectie verder te versterken.

Eindigt Manchester United tegen Aston Villa in een gelijkspel?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Moet United Ronaldo in de winterstop laten gaan?

  • Ja, direct afscheid van nemen
  • Nee, gewoon tot het einde van het seizoen houden
442+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie