Ten Hag gaat in op vertrek Ronaldo: ‘We kijken nu weer vooruit’

Foto: Ten Hag gaat in op vertrek Ronaldo: ‘We kijken nu weer vooruit’

Erik ten Hag heeft voor het eerst gereageerd op het vertrek van Cristiano Ronaldo bij Manchester United. De Portugees vertrok bij de Engelse grootmacht nadat hij zich in een spraakmakend interview met Piers Morgan negatief over de club en Ten Hag had uitgelaten. De Nederlandse oefenmeester heeft er echter geen trek in om nog veel woorden vuil te maken aan de kwestie Ronaldo.

Op het clubkanaal van United reageerde Ten Hag kort en bondig op de situatie omtrent het vertrek van Ronaldo. “Hij is vertrokken, het is verleden tijd. We kijken nu weer vooruit. We richten ons op de toekomst.”

Ronaldo zorgde vorige maand voor de nodige opschudding in het interview met Morgan, nadat hij flink had uitgehaald naar mensen binnen de club en Ten Hag. De Portugees vertelde onder meer geen respect te hebben voor de oud-Ajax-trainer, omdat Ten Hag dat andersom ook niet zou hebben. Het interview zorgde ervoor dat het contract van Ronaldo op 22 november werd ontbonden, waardoor de aanvaller nu transfervrij is.

Lucratieve transfer Ronaldo

Ronaldo zou mogelijk staan voor een transfer naar Al-Nassr, waar hij 200 miljoen euro per jaar zou kunnen verdienen. De Portugees heeft die geruchten ontkent. De aanvaller is nog met Portugal actief op het WK, maar moest tegen Zwitserland verrassend genoeg plaatsnemen op de bank. Zijn vervanger Gonçalo Ramos scoorde een hattrick in de met 6-1 gewonnen wedstrijd.

Denk jij dat United dit seizoen de Premier League wint?

  • Ja, Ten Hag gaat in de tweede seizoenshelft verrassen
  • Nee, dat zie ik niet gebeuren
155+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie