Tagliafico maakt seizoen balend af bij Ajax

Foto: Tagliafico maakt seizoen balend af bij Ajax

Nicolás Tagliafico maakt het seizoen definitief af bij Ajax. De linksback, die in Amsterdam op het tweede plan belandde, hoopte deze winter een transfer te maken. Ondanks velen geruchten komt het zo ver niet en blijft de Argentijn in de Johan Cruijff ArenA, meldt De Telegraaf.

Na belangstelling van onder meer Napoli en Olympique Marseille was FC Barcelona in de laatste fase van deze transferwindow het meest concreet. Tagliafico en zijn team ging vol voor een move naar Catalonië, maar Ajax was niet bereid mee te werken. Trainer Erik ten Hag hamert op een brede selectie en wilde er alles aan doen hem te behouden. Daarnaast wilde Barça Tagliafico enkel huren, iets dat voor de Amsterdammers sowieso onbespreekbaar was.

Bittere pil

Zo komt de gewenste move van Tagliafico er wéér niet van, voor hem een zeer bittere pil om te slikken. Hij heeft bij Ajax nog een verbintenis tot medio 2023, komende zomer mag hij wel voor een lage transfersom vertrekken. De Argentijnse verdediger lijkt dus sowieso aan zijn laatste half jaar bezig te zijn in onze hoofdstad.

Tagliafico is momenteel op pad met het Argentiijns elftal en meldt zich aan het einde van de week weer in Amsterdam. Dan zal hij vermoedelijk weer op de bank plaatsnemen, aangezien Daley Blind de voorkeur krijgt als linksback. Door de goede prestaties van Lisandro Martínez lijkt het doorschuiven van Blind naar het centrum ook zeer onrealistisch.

Scoort Tagliafico woensdag tegen Colombia? Verdien 11x je inzet!

Kan hij nog belangrijk zijn dit laatste half jaar?

  • Tuurlijk wel
  • Nee, verwacht ik zeker niet
191+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie