Stuntclub strikt Stijn Vreven als opvolger Luc Nilis

Foto: Stuntclub strikt Stijn Vreven als opvolger Luc Nilis

Oud-prof van FC Utrecht en voormalig trainer van onder meer NAC Stijn Vreven gaat komend seizoen aan de slag bij het Belgische Belisia SV. De ex-verdediger volgt daarmee de eerder aldaar vertrokken oud-PSV’er Luc Nilis op.

De zeer ambitieuze amateurclub Belisia SV wil op termijn gaan doorstoten naar het Belgische profvoetbal. Iets wat bij onze zuiderburen makkelijker kan dan in Nederland. Stijn Vreven voerde in de afgelopen tijd meerdere gesprekken met de leiding van de fusieclub, die wist te stunten met het vastleggen van de ex-profvoetballer.

“Na Luc Nilis halen wij opnieuw een grote naam uit het Belgische voetballen binnen”, zegt Belisia-voorzitter Luc Janssen. “Dit keer ook iemand met tonnen aan ervaring als hoofdcoach en met een ongelofelijke drive.”. Voormalig FC Utrecht-back Stijn Vreven, die op dit moment nog bij het eveneens Belgische Dessel Sport werkzaam is, heeft een driejarig contract getekend bij Belisia SV.

“Ik heb met mijn hart én met mijn verstand voor deze club gekozen”, legt Vreven uit. “Ik heb de voorbije maanden met verschillende clubs gesprekken gevoerd, ook uit hogere reeksen. Maar nergens voelde ik dezelfde ambitie en visie als in Bilzen.” Stijn Vreven was na zijn vertrek bij NAC in 2018 onder meer trainer bij Beerschot en Lokeren.

NEC Nijmegen
FC Utrecht
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 12 maart 2023 12:10.

Moet Luc Nilis weer terugkeren bij PSV?

  • Ja
  • Nee
153+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie