‘Steven Berghuis krijgt genadeloze klap’

Foto: ‘Steven Berghuis krijgt genadeloze klap’

Steven Berghuis staat nog altijd onder contract bij Ajax, maar werd in de voorbije periode meermaals in verband gebracht met de nieuwe werkgever van oefenmeester Giovanni van Bronckhorst: Besiktas. Wat blijkt echter? De Turken lijken de aanvaller helemaal niet goed genoeg te vinden.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Steven Berghuis niet goed genoeg voor transfer’

Waar rook is, is vuur en het zou wel heel gek zijn als De Zwarte Adelaars in de afgelopen periode helemaal niet met Berghuis bezig zijn geweest. Volgens de Turkse media is men echter al weer doorgeschakeld, ‘omdat de club uit Istanbul een aanvaller uit een hoger segment vast wil leggen’. ‘Besiktas is op zoek naar een betere naam dan Berghuis’, klinkt het, wat natuurlijk een nogal pijnlijke boodschap is voor de buitenspeler annex aanvallende middenvelder.

De Süper Lig-topclub is wel degelijk op zoek naar een nieuwe rechtsvoor, na het transfervrije vertrek van Rachid Ghezzal. Maar dit moet dus een ‘grote naam’ worden, zoals bijvoorbeeld iemand als Ángel Di María.

‘Dáárom is hij soms kribbig’

Guido Albers, de zaakwaarnemer van Berghuis, liet een tijdje geleden weten over de periode van zijn cliënt bij Ajax: “Het is anders gelopen dan we hadden verwacht. Hij is soms kribbig in interviews omdat hij van Ajax verwacht dat ze op het allerhoogste level acteren. Daarom is hij ook zo blij met de komst van Jordan Henderson. Het is belangrijk dat Henderson er is, want iemand moet tegen jonge spelers zeggen hoe je je moet gedragen in de topsport.”

De Ajacied heeft nog een contract in de Johan Cruijff ArenA tot medio 2025. Hij zou er óók voor kunnen kiezen om die verbintenis te verlengen. Doet hij dat niet, dan is de verwachting dat Ajax met hem de boer op gaat.

Pijnlijk?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
7456+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie