Stade Rennes trots: “We hadden concurrentie van Ajax”

Foto: Stade Rennes trots: “We hadden concurrentie van Ajax”

Vorige week liet Kamaldeen Sulemana aan Ajax weten dat hij naar de Johan Cruijff ArenA wilde komen, maar vervolgens vroeg hij tóch weer om bedenktijd. De Amsterdammers trokken de stekker uit de deal en inmiddels heeft het Franse Stade Rennes de Ghanees officieel overgenomen van FC Nordsjaelland.

Florian Maurice, technisch directeur van Rennes, laat via de officiële kanalen weten: “We wilden onze voorhoede versterken en Kamaldeen is een speler die op beide flanken, maar óók in de punt uit de voeten kan. Hij kan doelpunten maken en weet hoe hij de laatste pass moet geven. Kamaldeen kan het verschil maken. Dit is erg goed nieuws voor ons.”

De beleidsbepaler vervolgt: “Dit is een geweldige aanwinst voor Rennes, want we hebben het over een speler die erg gewild was. We hadden concurrentie van Ajax en clubs uit de Premier League, maar hebben laten zien dat wij in staat zijn om dit soort spelers te verleiden om naar Rennes te komen. Dat is een grote genoegdoening voor iedereen binnen de club.”

Sulemana zelf vertelt op de website van Rennes: “Ik ben heel blij dat ik bij Stade Rennes heb kunnen tekenen. Het project dat hier ligt past bij mijn verwachtingen. De Ligue 1 is een van de beste competities in de wereld en er staat een goed team bij Rennes, met veel talent. Ik weet dat deze club beroemd is door het opleiden van spelers. Voor een jonge speler is dit de beste keuze om me verder te ontwikkelen. Ik ben hier gekomen om het team te helpen en er ligt hier een mooie uitdaging voor mij.”

Jammer?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
392+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie