Sparta doet geweldige zaken en kan smaakmaker langer huren

Foto: Sparta doet geweldige zaken en kan smaakmaker langer huren

Daags na het behalen van de play off-finale komt Sparta Rotterdam met goed nieuws. De clubleiding is erin geslaagd om smaakmaker Koki Saito een extra jaar te huren. Een akkoord is bereikt met Lommel SK en de City Group.

Saito speelt ook komend seizoen op Het Kasteel

De 21-jarige Japanse jeugdinternational streek vorig seizoen neer op Het Kasteel en groeide in korte tijd uit tot een publiekslieveling. De linksbuiten veroverde een basisplaats en had vervolgens een groot aandeel in de zesde plek van de revelatie met zeven goals en vijf assists. Zondagavond versloeg Sparta FC Utrecht na strafschoppen, waardoor het in de play-offfinale mag aantreden tegen FC Twente. Het behalen van Europees voetbal zou de ultieme bekroning zijn van het topseizoen.

“Overtuigd van zijn kwaliteiten”

Technisch directeur Gerard Nijkamp is maar wat blij met het behouden van de Aziaat. “Voor Koki hier kwam, waren we al overtuigd van zijn kwaliteiten. Met zijn creativiteit en spelvreugde, heeft hij snel laten zien waarom wij hem zo graag wilden hebben in onze groep. Waar hij voor de winterstop als invaller al belangrijk was, is hij de laatste maanden een vaste waarde en speelt hij een grote rol in dit succesvolle seizoen. We zijn heel blij dat hij nog een seizoen voor Sparta uitkomt”, vertelde de bestuurder op de clubsite.

“Ik heb het heel erg naar m’n zin bij Sparta”, liet Saito weten. “De Eredivisie is een mooie competitie voor mij, ik heb een goede band met de supporters en merk dat ik me hier goed kan ontwikkelen, dus ik kijk ernaar uit langer op Het Kasteel te spelen.”

Ben jij fan van Saito?

  • Ja, heerlijke speler!
  • Niet echt…
130+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie