Spaanse media reppen over ‘totaal onhoudbare situatie’ Memphis bij Atlético

Foto: Spaanse media reppen over ‘totaal onhoudbare situatie’ Memphis bij Atlético

De carrière van Memphis Depay bestaat de laatste jaren toch vooral uit het terug knokken na blessures. De spits was net terug van een kwetsuur, bij Atlético Madrid, maar woensdag kwam naar buiten dat hij er opnieuw enkele weken uit zal liggen.

Oranje-aanvaller krijgt zoveelste spierblessure te verwerken

Vorige week viel Memphis nog in, in de derby tegen Real Madrid (3-1 nederlaag). maar het waren voorlopig gelijk zijn laatste acht speelminuten. “Het baart ons zorgen. Memphis is heel belangrijk voor ons en we hopen dat hij zo snel mogelijk kan herstellen”, reageerde coach Diego Simeone.

El Mundo Deportivo analyseert: “Dit is de vierde blessure die hij in acht maanden oploopt, allemaal spierblessures. Sinds zijn debuut voor Atlético in januari heeft de club tot aan zondag 29 wedstrijden gespeeld. De Nederlander deed maar dertien keer mee. Zestien keer speelde hij niet mee, waarvan veertien keer vanwege fysieke problemen. Hij is vaker niet beschikbaar dan wel, een echt drama.”

‘Totaal onhoudbare situatie’

Gemiddeld genomen was Memphis per 75 speelminuten betrokken bij een doelpunt voor Atléti (6 goals in 453 minuten), maar zijn fitheid blijft een probleem. Dit is een totaal onhoudbare situatie voor Atlético, dat een competitief team wil hebben, maar weer één van zijn twee spitsen verliest”, schrijft de krant tot slot over de oud-speler van PSV, Manchester United, Lyon en FC Barcelona, die tegen Feyenoord komende midweek dus ook zal ontbreken.

Memphis gaat nooit meer zijn top level benaderen

  • Eens
  • Oneens
735+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie