Applaus voor de SN Sterspeler van het Seizoen 2022-2023

Foto: Applaus voor de SN Sterspeler van het Seizoen 2022-2023

Na dagen van verkiezingen, valse stembiljetten en hertellingen duizelt het ons voor de ogen. Maar we hebben de SoccerNews.nl Sterspeler van het Seizoen 2022-2023. De absolute sterspeler van het afgelopen Eredivisie-jaar en de trotse winnaar van de SN Sterspeler van het Seizoen-verkiezing is ***********tromgeroffel*************** Orkun Kökcü!

SN Sterspeler van het Seizoen 2022-2023: Orkun Kökcü (Feyenoord)

De verkiezing van SN Sterspeler van het Seizoen is tot stand gekomen door de makers en volgers van SoccerNews.nl op basis van statistieken en een flinke dosis subjectiviteit. Je kon via SoccerNews.nl, maar ook via InstagramTikTokFacebookYouTube en Twitter jouw stem uitbrengen! Ga via deze link naar het SN Team van het Seizoen en lees meer over de sterren van ons elftal.

Eindelijk heeft het SN Team van het Seizoen een Sterspeler. De aanvoerder van Feyenoord mag ook het SN Team van het Seizoen naar glorie leiden. Het was een spannende strijd tussen Dávid Hancko (338 stemmen), Lars Unnerstall (668), Xavi Simons en Orkun Kökcü. Vooral in het begin hield concurrent Simons gelijke tred met de Turkse middenvelder. Op Twitter boekte Simons een klein overwinninkje, maar via de andere stembureaus was de Kökcü-zege groots. Uiteindelijk won de Feyenoorder met 2689 stemmen: bijna 900 ingevulde stembiljetten meer dan de PSV-aanvaller (1790 stemmen).

SN Team van het Seizoen 2022-2023 mét Sterspeler

SN Team van het Seizoen 2022-2023 met SN Sterspeler Orkun Kökcü

Orkun Kökcü (Feyenoord)

Orkun Kökcü verpletterde de concurrentie voor het SN Team van het Seizoen na een geweldige voetbaljaargang. De Feyenoord-aanvoerder is nog altijd pas 22, maar wordt elk seizoen beter. Afgelopen seizoen was zijn allerbeste. De linkermiddenvelder (trainer Arne Slot speelde met de punt naar voren) leidde Feyenoord naar de landstitel met onder meer 8 doelpunten en 3 assists. Hij is de man die weet wanneer er pressie moet worden gezet en wanneer een versnelling geplaatst moet worden. Ook ziet hij altijd de vrije man en legt hij de balletjes eenvoudig weg. Kökcü heeft al duidelijk laten weten dat hij klaar is voor een stap hogerop. SN Team van het Seizoen is weer een stapje hoger en SN Sterspeler van het Seizoen geeft zijn transferwaarde nog meer een boost. Feyenoord kan nu nog meer vragen voor zijn en onze Sterspeler.

Hoeveel is SN Sterspeler Kökcü nu waard?

  • 40-50 miljoen euro
  • 50-60 miljoen euro
  • 60-70 miljoen euro
  • 70-80 miljoen euro
  • 80+ miljoen euro
351+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie