“Slot zat deze keer gewoon fout met de opstelling”

Foto: “Slot zat deze keer gewoon fout met de opstelling”

Feyenoord-trainer Arne Slot is schuldig aan de dramatische start in de thuiswedstrijd tegen PSV. De Rotterdammers trokken in extremis nog een 2-2 gelijkspel over de streep, maar dat gebeurde pas na een aantal wissels.

PSV leidde halverwege met 0-2 in De Kuip, maar dankzij de invallers kantelde de topper. Sinclair Bischop vindt dat Slot met de verkeerde opstelling begon. “Ik heb hem hoog zitten”, opent hij in de podcast van RTV Rijnmond. “Heel dit jaar heeft hij belangrijke beslissingen genomen, maar Slot zat in mijn optiek deze keer gewoon fout met de opstelling. Tegen Fortuna Sittard werkte het, maar die club is van een ander kaliber dan PSV.”

De clash met de Eindhovenaren werd daarom een wedstrijd met twee totaal verschillende opzichten. Bischop: “Het was een rare dag, waarbij je in de eerste helft het idee had dat Feyenoord nog met de Conference League bezig was. Maar het kwam uiteindelijk nog goed. In de tweede helft hebben we wel een goed Feyenoord gezien.”

De gelijkmaker viel in extra tijd dankzij een controversiële beslissing. Bischop vindt dat de VAR in dit soort gevallen niet goed functioneert. “Daar ligt nu ook het probleem. Er zijn zoveel regels waarbij de VAR niet mag ingrijpen. Je moet daar vanaf. Nu is het cruciaal en valt heel Nederland over deze penalty”, aldus de verslaggever.

TIP: Wint Feyenoord bij Go Ahead? De odd is 1.47!

Eens met de kritiek op Slot?

  • Ja
  • Nee
97+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie