Slot over gerucht: “Ik zal de naam niet noemen, er wordt al genoeg gelekt”

Foto: Slot over gerucht: “Ik zal de naam niet noemen, er wordt al genoeg gelekt”

Arne Slot benadrukt dat Thomas van den Belt niet naar Feyenoord komt omdat hij een goede band heeft met diens vader Gerard. Met die geruchten veegt de trainer vandaag op de persconferentie richting Sparta-uit de vloer aan.

‘Misschien één speler gekomen die alleen ik bij Feyenoord wilde’

“Ik vind het belangrijk om te vermelden, want er wordt vaak gesuggereerd dat hij alleen gehaald is omdat hij de zoon van een vriend van mij is en dat ik zijn komst alleen zou willen. Ik denk dat er bij deze club geen enkele speler is gekomen die alleen ik wilde, behalve misschien eentje, maar ik zal de naam niet noemen. Dat is niet Thomas, maar er wordt genoeg gelekt bij deze club”, zegt Slot. Op de sociale media leeft het vermoeden dat de coach op Oussama Idrissi doelt.

“Alle overige spelers zijn gehaald met instemming van alle partijen. Dat is hoe deze club werkt en ik denk dat spelers het ook graag willen horen. Ze worden uitgebreid bekeken door de scouting en door de mensen die daarover gaan. Ik zei al: het is niet zo dat wij hem als enige hebben gezien. Er was veel interesse in Thomas, dat zegt veel over hoeveel impact hij dit seizoen heeft gehad.”

Blij met Van den Belt

Hoe dan ook is Slot bij met de aanstaande komst van Van den Belt, die na dit seizoen overkomt van PEC Zwolle. “Bijna alle clubs die rondom ons staan wilden hem hebben. Niet allemaal, maar wel een aantal. Het is een speler die een goed inzicht heeft en bewust is van de ruimtes. Constant aan het scannen en wetende waar druk vandaan komt. Dan helpt het om hetgeen wat je ziet ook makkelijk te kunnen uitvoeren. Dat vind ik zijn grootste en meest bijzondere kwaliteit.”

Geloof jij dat Van den Belt niet puur is gekomen omdat Slot hem wilde?

  • Ja
  • Nee
1056+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie