‘Situatie na Ajax-transfer onbegrijpelijk’

Foto: ‘Situatie na Ajax-transfer onbegrijpelijk’

Ryan Gravenberch is nu wel opgeroepen voor het Nederlands elftal na het vertrek van zowel Frenkie de Jong als Teun Koopmeiners, maar de heren van Vandaag Inside vinden dat de middenvelder áltijd bij de selectie hoort te zitten.

Johan Derksen zegt over de jonge speler van Bayern München: “Ik vind dat zo’n goede voetballer, die moet er altijd bij zitten. Maar hij heeft de pech dat hij niet speelt in München. Wat ik ook onbegrijpelijk vind, maar daar hebben ze zo’n grote selectie. Ik weet zeker dat hij daar wel gaat slagen.”

René van der Gijp vult aan: “Ze hebben daar gedacht: we pakken hem gewoon. Hij had nog een contract voor een jaar bij Ajax. Volgend jaar had hij meerdere keuzes gehad. Die hebben hem nu niet echt nodig, maar de komende jaren wel.”

“Relaxed en rustig”

Gravenberch zelf liet onlangs over zijn situatie in Beieren weten: “Natuurlijk wil ik altijd spelen en is het jammer dat dat toe nu toe niet gelukt is. Maar de trainer bepaalt en ik moet zijn keuze respecteren. En vervolgens op de trainingen alles geven. Mijn kansen gaan wel komen.”

“Ik heb er wel wat moeite mee om geduldig te blijven, maar ik zit pas twee maanden bij Bayern”, voegde de oud-Ajacied daaraan toe. “Het is misschien te vroeg om te verwachten dat ik al een vaste plek in het elftal heb. Voorlopig ben ik nog relaxed en rustig.”

TIP: Verdien 7.50 keer je inleg als Bayern de Champions League wint!

Onbegrijpelijk?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
323+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie