Sint zet studio Oranjewinter volledig op zijn kop

Foto: Sint zet studio Oranjewinter volledig op zijn kop

Maandagavond zorgde Sinterklaas voor de nodige hilariteit in de de studio van Oranjewinter. De goedheiligman, gespeeld door zenderbaas Marco Louwerens, maakte er een complete chaos van in de studio. Sinterklaas bleek grover dan ooit en had bovendien voor René van der Gijp een helm met dildo in petto.

Aan tafel bij Oranjewinter gaat Sinterklaas, geciteerd door het Algemeen Dagblad, helemaal los. “Ontzettend veel zin om hier te zijn. Mijn god zeg! Ik heb jullie toch helemaal niks misdaan of wel soms? Sinterklaas is een beetje moe. Sinterklaas is er een beetje klaar mee. Ik kom net uit ‘t Gooi met al die kutkinderen. Ik heb het wel gehad. Sinterklaas wil lekker naar huis. Misschien nog even het grote blotebenenspel spelen met mevrouw Nicolaas. Maar nee dan staat er opeens een piet voor je neus: ‘Sinterklaas, we moeten nog even naar de mannen van Vandaag Inside.”

Van der Gijp aangepakt

Na een flinke slok van een jeneverfles begint hij Van der Gijp aan de tand te voelen. “Meneer René, ik was hier twee jaar geleden voor het laatst. Toen was u net getrouwd. Hoe gaat dat? Beetje gelukkig?” Daarop antwoord Van der Gijp. “Ja dat gaat prima”, waarop Sinterklaas met een hilarisch antwoord komt. “Seks tijdens het huwelijk is het mooiste wat er is. Zolang je vrouw er maar niks van af weet!”

Ook vaste gast Chris Woerts wordt op de hak genomen. “Je hebt toch tegenwoordig van die symbooltjes in beeld. Dit kan echt niet. En maar lullen over bitcoins, maar geen geld voor een beugeltje. Het gebit van meneer Chris is het enige wat ze na het bombardement in Rotterdam niet opnieuw hebben opgebouwd. Sorry dat ik het zeg.”

Deens model voor Derksen

De grootste hilariteit ontstaat echter als Sinterklaas zijn cadeautjes aan de heren van Vandaag Inside uit gaat delen. Zo krijgt Van der Gijp een helm met daarop een dildo, wat een verwijzing is naar een filmpje wat vaak vertoond wordt in het programma. Ook Johan Derksen kreeg een bijzonder cadeau. Derksen praat met enige regelmaat over het Deens model wat betreft het opvangen van asielzoekers, waarop Sinterklaas met een echt Deens model komt aanzetten, die in het Deens vertelt dat ze speciaal voor Derksen is gekomen.

Heb jij de uitzending ook gekeken?

  • Ja, het was echt schitterend
  • Nee, ik kijk nooit naar het programma
987+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

23:42
57+
Mogelijke Slot-opvolger reageert: “Ik doe niet aan geruchten”
23:18
19+
Everton doet Liverpool pijn in titelrace, United met de schrik vrij
22:53
57+
Tiental Ajax kan ternauwernood historische zege Excelsior voorkomen
22:45
572+
Litmanen sluit baan bij Ajax niet uit: ‘We zullen zien’
22:28
141+
Sean Klaiber volgt Utrecht op de voet: “Elke wedstrijd”
22:05
331+
‘Ongelofelijk domme Ajacied saboteert de boel’
21:57
364+
‘KNVB-ingreep na Ajax-Excelsior’
21:43
355+
‘Grote Potter-ontwikkeling bij Ajax’
21:22
38+
Van ‘t Schip alsnog met positieve update over ervaren duo
21:05
122+
‘Barcelona gaat helemaal los met 1,2 miljard’
20:42
33+
Derde plaats kan Twente nauwelijks meer ontgaan na zege op Almere City
20:17
430+
‘Antony-shock bij Manchester United’
20:00
65+
Dit zijn de opstellingen van Ajax en Excelsior
19:42
108+
Endrick onthult bizar contract met vriendin Gabriely
19:31
649+
‘Frenkie de Jong heeft laatste duel gespeeld’
19:19
270+
‘Rotterdam naait Feyenoord keihard’
19:00
13+
OMKOPING in bekerfinale! | Groeten out Afrika #1
18:43
639+
‘Robin van Persie wordt hoofdtrainer’
18:40
407+
‘Arne Slot ziet nachtmerrie uitkomen’
18:19
1521+
‘Ajax-transfers door Diant Ramaj’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie