Schotse media zijn unaniem en gaan los over Danilo en Dessers

Foto: Schotse media zijn unaniem en gaan los over Danilo en Dessers

PSV gaat het in de play-off richting het hoofdtoernooi van de Champions League opnemen tegen Rangers FC; net als vorig jaar dus. De Schotten rekenden dinsdagavond met pijn en moeite af met Servette FC.

Rangers FC maakt het zichzelf moeilijk door falende spitsen

In Zwitserland werd het 1-1, nadat Rangers in eigen huis vorige week met 2-1 wist te winnen. De Schotse media stellen dat Rangers het zichzelf onnodig moeilijk maakte door een flink aantal megakansen te verprutsen. Met name Danilo had zijn vizier niet op scherp, bijvoorbeeld in minuut 30 voor open doel.

De oud-Feyenoorder werd na een uur spelen vervangen door een andere oud-Feyenoorder, Cyriel Dessers, maar ook de Belg hielp twee enorme mogelijkheden om zeep. “Danilo en Dessers waren honderd procent schuldig aan het missen van zeker lijkende doelpunten”, schrijft The Scottish Sun. “Je had het moeten zien om het te geloven. Het was echt een verbijsterende misser.”

En ook de Daily Record spaart de twee aanvalsleiders niet. “Als de spitsen hun voeten niet snel vinden en hun rendement verhogen, dan zal de Rangers-coach Michael Beale snel weer een crisis moeten oplossen.”

Reactie coach Beale

Diezelfde Beale nam zijn spitsen echter in bescherming. “De pass op Danilo was fantastisch. Ik weet zeker dat hij deze kans vaker wel dan niet maakt. Zijn werklust was fantastisch en Dessers bracht in de tweede helft ook nog iets extra’s.”

Al weet hij ook: “We moeten ons verbeteren. PSV is een stuk beter dan Servette FC en de ploeg is geweldig in vorm. Volgende week op Ibrox moeten we alles geven, we mogen nergens spijt van krijgen.”

PSV gaat Rangers verslaan

  • Eens
  • Oneens
3489+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie