Ronaldo bekritiseerd: ‘Hij maakt Portugal helemaal niet beter’

Foto: Ronaldo bekritiseerd: ‘Hij maakt Portugal helemaal niet beter’

Cristiano Ronaldo vestigde donderdag weer eens een nieuw record door voor de vijfde keer op rij te scoren op een WK. Een prestatie van formaat vindt ESPN-presentator Jan Joost van Gangelen, die verder niet te spreken was over het optreden van de Portugese superster. Volgens Van Gangelen was Ronaldo een bron van ergernis binnen het elftal van Portugal.

“Het is natuurlijk heel knap dat hij op zijn vijfde opeenvolgende WK een goal maakt”, prees Van Gangelen Ronaldo bij het programma WK-Praat. Maar de presentator vindt eigenlijk dat de 37-jarige aanvaller niet meer moet worden opgesteld. “Ik vind alleen dat hij bij de rest van het elftal belangrijke spelers zoals Rafael Leão op de bank houdt. Dat doet natuurlijk de bondscoach, maar hij is wel de grote man om te passeren.”

Vervelende Ronaldo

Ronaldo kreeg zoals verwacht een basisplaats en brak de ban voor Portugal door een penalty te benutten. Toch vond Van Gangelen de aanvaller een slechte wedstrijd spelen. “Ik vond hem ook echt slecht in de eerste helft. Hij had slechte aannames en eigenlijk maakte hij Portugal helemaal niet beter. Daarna maakte hij een schwalbe, want het was honderd procent geen penalty. Ik vond hem gewoon vervelend.”

Lusail Stadium

World Cup Grp. H

28 november 2022

20:00

Portugal
Uruguay
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 28 november 2022 20:00.

Denk jij dat Ronaldo topscorer van het WK wordt?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat verwacht ik niet
135+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie